Menú

Catalá ha de reflexionar en el Vaticà i cessar la seua tornada a la seua regidora racista

La portaveu socialista a València, Sandra Gómez, ha recomanat a María José Catalá que aprofite la visita al Vaticà “per a reflexionar i així, quan torne a València renovada i conscienciada, estiga preparada per a cessar una regidora del seu govern que no comptaria precisament amb la benedicció del Papa Francesc”.

Gómez feia referència d’aquesta manera al “silenci còmplice” de Catalá amb la seua companya de govern, Cecilia Herrero, que està sent investigada per la Fiscalia de Delictes d’Odi pels seus comentaris racistes en xarxes socials. “Li vull recordar a la senyora Catalá hui justament que està al Vaticà que el Papa Francesc no considera als immigrants invasors com fa la seua regidora a la qual es nega a ni tan sols reprovar sinó que sosté que contribueixen a enriquir la humanitat”, ha apuntat.

La portaveu socialista ha insistit que el pontífex no fa distinguos entre les persones per la seua nacionalitat ni pel seu lloc de procedència “i m’agradaria que Catalá el tinguera al cap hui que és allí al Vaticà per a veure si reflexiona sobre els vertaders valors cristians i els valors humanistes”.

L’edil, en aquest sentit, ha confiat que la visita al Papa li servisca a Catalá “per a conscienciar-se i reconciliar-se amb els valors cristians que tant diu defensar i, quan torne, cessament a la seua regidora abans que concloga la investigació per delictes d’odi”, ha finalitzat.