Menú

Gómez adverteix a PPVOX: Impedirem que es retrocedisca en avanços i drets

La vicealcaldessa en funcions i portaveu del Grup Municipal socialista, Sandra Gómez, ha advertit hui a la coalició PPVOX que “ací hi haurà un PSOE fort que defensarà que no es done ni un pas arrere en importants avanços socials i econòmics que s’han aconseguit en aquests anys, tant en la Generalitat Valenciana com en el propi Ajuntament de València”.

En aquests termes s’ha pronunciat Sandra Gómez abans de l’inici de l’últim ple del mandat davant els mitjans de comunicació per a valorar “la foto de la vergonya” en al·lusió a la imatge de l’acord de Govern aconseguit ahir per la dreta i l’extrema dreta. “Hem vist la falta de professionalitat, de capacitat i, per tant, de lideratge que demostraran aquests governs en un acord, sincerament vergonyós i lamentable tant en contingut com en idees i projectes”, ha exposat.

En aquesta línia, ha insistit que ahir “vam veure la foto de la vergonya, una foto amb sis homes asseguts decidint el futur de tots els valencians i, especialment, de les valencianes que no tindran cap espai, tal com com hem vist en aqueixa imatge”.

Sandra Gómez ha recordat “la gran mentida” que el Partit Popular va dir que “posava una línia roja amb maltractadors, però el que hem vist és que era absolutament fals perquè amb ells governaran i a decidir el futur”. Per tant, ha posat l’accent que aqueixa foto “passarà a la història de la nostra memòria com a valencians com la de la vergonya”.

A més, ha advertit que ocorrerà “el mateix en aquest Ajuntament i ocorrerà d’ací a poc”. “Ací hi ha qui està intentant guardar les formes perquè dins de pocs dies hi ha unes eleccions nacionals, però que ningú s’enganye que en aquest Ajuntament l’extrema dreta passarà també a liderar aquesta ciutat”, ha afirmat i ha assegurat: “Jo no tinc cap dubte, sincerament”.

“El Partit Popular l’estava negant a nivell nacional i hem vist com entre bastidors i d’amagat s’estava gestant un pacte que ahir es va fer públic”, ha denunciat i ha lamentat el “excessiu interés que té PPVOX per la Comunitat i per València”. “Ens han convertit en una peça de caça major per a tombar avanços i els drets, però també per a tornar al passat de corrupció que hui s’està jutjant”, ha alertat i ha manifestat la seua preocupació davant “el futur d’àrees tan importants com la igualtat, la diversitat, la sanitat o l’educació públiques”.