Menú

Borja Sanjuán: “El PSOE deixa rècord d’inversions enfront de la fallida del PP”

El portaveu dels socialistes a València, Borja Sanjuán, ha destacat que l’Ajuntament, gràcies a la gestió amb mà esquerra dels socialistes, ha aconseguit batre tots els rècords d’inversió de la ciutat a 31 de maig. Tal com ha informat Sanjuán, en els cinc primers mesos de l’any, el consistori ha adjudicat inversions per un valor de 181,3 milions d’euros, la qual cosa suposa una xifra històrica que contrasta amb els 45 milions adjudicats a les mateixes altures de l’any en 2015 quan gestionava del PP.

“Després de 8 anys de gestió de l’àrea econòmica per part del Partit Socialista, hem passat de tindre factures en els calaixos a tindre més de 300 milions d’euros en el banc, de deure més de 700 milions de deute a ser l’Ajuntament amb menor deute per habitant d’Espanya i hui coneixem també les dades d’inversió i són els més alts de la història de l’Ajuntament de València, més de 180 milions d’euros adjudicats el mes de maig, la qual cosa suposa una xifra molt superior als 45 milions que ens trobem quan arribem a l’Ajuntament”, ha indicat el regidor d’Hisenda en funcions.

Sanjuán ha criticat la política de “faules i desinformacions” desenvolupada pel Partit Popular al llarg de la legislatura per a intentar ocultar que l’Ajuntament de València “ha estat ostensiblement més ben gestionat pels socialistes, tal com confirmen totes les dades, que quan ho feia el PP, que va deixar en una situació de fallida les arques municipals, sense poder pagar les factures i apagant els fanals perquè no hi havia diners en la caixa”, ha continuat l’edil socialista.

“La pregunta que ens fem ara és quin Ajuntament ens trobarem després dels pròxims quatre anys perquè el Partit Popular ens té acostumats a arruïnar les institucions per les quals passa, a disparar l’atur i a rebaixar impostos sol als quals més tenen a costa de llevar serveis públics per a la majoria dels ciutadans i ciutadanes. El Partit Socialista deixa una situació econòmica a l’Ajuntament de València que demostra que gestionem l’economia molt millor que el Partit Popular, amb tots els indicadors en nivells òptims i havent generat 90.000 nous llocs de treball”, ha finalitzat.

Les xifres reflecteixen que l’Ajuntament, amb gestió socialista, ha aconseguit multiplicar per quatre les inversions adjudicades a 31 de maig en 2023 respecte a 2015, en passar de 45,1 milions a 181,3 milions, i pràcticament ha duplicat la xifra respecte a l’any anterior (99,2 milions). Amb aquestes dades, abans d’arribar a la meitat de l’any, ja s’han adjudicat el 53,21% de les inversions previstes per a tot l’any.