Menú

Sandra Gómez: “Som el partit amb més força i que guanyarà València”

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha assegurat aquest matí que “el Partit Socialista guanyarà la ciutat de València” després d’una campanya en la qual els socialistes han aconseguit alçar-se com “la força política que més complicitats ha sumat i els que tenen la possibilitat real de liderar l’Ajuntament de València”. Gómez s’ha manifestat en aquests termes durant el balanç de final de campanya que ha realitzat davant els mitjans de comunicació. “Volíem fer una valoració de final de campanya, un repàs de tot el que hem fet i la veritat és que, sincerament, aquesta campanya ha sigut la del Partit Socialista”, ha explicat.

La futura alcaldessa de València ha subratllat que la campanya ha aconseguit reforçar als socialistes: “Ens ha donat força i la visibilitat necessària perquè el Partit Socialista guanye la ciutat de València. Nosaltres manegem dades internes que ens diuen el mateix que ens transmet la gent al carrer, que el Partit Socialista és el que ha sumat més complicitats, el que més ha augmentat la seua força i que té la possibilitat real de liderar l’Ajuntament”, ha continuat.

La candidata socialista ha incidit en què el Partit Socialista ha sigut la força “que ha establit el marc de campanya, què és el que s’anava a decidir en aquestes eleccions i que no és una altra cosa que tornar al passat del Partit popular protagonitzat pels casos de corrupció, de la mala gestió, de les retallades socials, de la privatització o, per contra, votar per la millor opció de futur que representa el Partit Socialista”, ha afegit la pròxima alcaldessa de València.

Gómez, a més, ha advertit del “nerviosisme del PP, que s’ha llançat a una campanya de desprestigi amb tints racistes per a tapar el rebuig que provoca entre la ciutadania el seu passat de corrupció, pufos i mala gestió. Estan absolutament desesperats perquè veuen que el Partit Socialista guanyarà València i només els queda la campanya del fang, de la intoxicació, de les mentides i, en aquest cas a més, del racisme, que és lamentable”, ha dit.

Habitatge

La pròxima alcaldessa de València ha mostrat la seua satisfacció per l’entrada en vigor hui mateix de la Llei d’Habitatge que ha impulsat el Govern de Pedro Sánchez. Gómez, que ha instat que l’Ajuntament demane de manera immediata la declaració per a regular els preus del lloguer a València, ha fet una crida al fet que tothom vaja a votar aquest diumenge “perquè la Llei d’Habitatge i, per tant, garantir l’accés a l’habitatge per a les nostres famílies i els joves també es vota el diumenge amb la papereta del Partit Socialista”.