Menú

Borja Sanjuán denuncia l’intent del PP d’amagar el seu passat de “pufos i corrupció”

El portaveu socialista a la ciutat de València, Borja Sanjuán, ha criticat el nou intent del PP per” continuar amagant als valencians i valencianes el passat dels pufos, la corrupció i el balafiament que representa la seua candidata a València”. Així s’ha manifestat Sanjuán després de conéixer que els ‘populars’ han denunciat el tòtem que havien col·locat els socialistes en les places de l’Ajuntament i dels Pinazo en el qual es recorda, a més de la bona gestió dels socialistes, la pujada d’impostos que va aplicar la candidata quan va ser alcaldessa de Torrent, l’escàndol de la universitat pública (VIU) que va malvendre perquè posteriorment li contractara o els pufos que ha protagonitzat el seu partit.

“El Partit Popular ha denunciat una campanya en la qual solament apareixien notícies de mitjans de comunicació sobre el passat de Catalá com a alcaldessa de Torrent o com a consellera del Govern del Partit Popular. Per tant, el Partit Popular, la senyora Catalá, ha denunciat el seu propi passat i això el que vol dir és que s’avergonyeix del seu passat, que no vol que la gent ho veja i ho recorde”, ha manifestat després de conéixer el contingut de la denúncia que ha interposat el Partit Popular davant la junta electoral.

Sanjuán ha destacat que “Catalá no vol que la gent sàpia i recorde el que va fer quan estava al capdavant d’un ajuntament de Torrent, amb pujades d’impostos després d’anunciar que els baixaria, o com a consellera d’Ocupació amb les pitjors dades d’ocupació o com a consellera d’Educació, deixant als nostres xiquets i xiquetes en barracons i obligant a pagar als que menys tenien per emportar-se el *tupper al col·legi”, ha continuat.

El responsable socialista ha incidit en què una persona “que no vol que la gent recorde el que va fer al capdavant de les institucions i que denuncia el seu propi passat, que s’avergonyeix del que és, és una persona que no pot demanar la confiança d’aquesta ciutat per al futur”, ha finalitzat.