Menú

Borja Sanjuán: “És fonamental que anem a votar tots perquè no torne el PP de la Gürtel”

El portaveu de campanya del Partit Socialista a València, Borja Sanjuán, ha reivindicat una València de futur de la mà de Sandra Gómez “enfront del passat de la Gürtel, de la corrupció, del balafiament, els pufos i de la mala gestió que el PP ha tornat a exhibir en la Plaça de Bous de València evocant a aquells actes que protagonitzaven el Bigots i Camps. Hui, desafortunadament, tornem a veure l’aposta del PP per tornar al passat del qual els valencians i valencianes ja no volen tornar perquè la ciutat, gràcies a la gestió dels socialistes, ha tornat a ser una referència de l’honestedat, la dignitat i la bona gestió”, ha manifestat.

“Cada vegada que el Partit Popular fa un míting en la Plaça de Bous és perquè tenen planejat robar als valencians i als valencianes. Ha sigut així en el passat i solament hi ha una manera d’evitar-lo, que el 28 de maig que diumenge que ve totes i tots anem a votar. Com més vots al Partit Socialista hi haja en l’urna, més lluny estan de la teua butxaca”, ha continuat Sanjuán.

Per al portaveu dels socialistes, “és fonamental que no torne el passat, és fonamental que no torne la corrupció i és fonamental que votem per qui pot liderar el futur. El que cal aconseguir és que el seu pla no funcione perquè com més lluny està el Partit Popular de les institucions, més lluny estarà de la teua butxaca”, ha finalitzat.

Sanjuán ha posat en valor la gestió dels socialistes al capdavant de l’Ajuntament de València que “està atraient les inversions de les principals empreses tecnològiques internacionals com Siemens, Deutsche Telekom, HP, Volkswagen, Lufthansa, té a més de 90.000 persones més treballant des de 2015 i és un model de gestió que ha tret al consistori de la ruïna i està invertint xifres històriques en els barris de la ciutat”, ha finalitzat.