Menú

Sandra Gómez: “El servei de Valenbisi arribarà a tots els pobles de València”

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat la seua proposta d’ampliar Valenbisi perquè arribe als pobles de la ciutat. “És una anomalia que el servei de Valenbisi no arribe als pobles de València. El Partit Socialista està impulsant mesures per a establir connexions urbanes més sostenibles i un dels elements fonamentals per a avançar en aqueixa direcció és la bicicleta. Però, per a això, necessitem expandir el servei públic que ofereix Valenbisi”, ha manifestat Gómez.

La candidata socialista, en aquest sentit, ha anunciat que com a alcaldessa articularà la xarxa de Valenbisi perquè arribe als pobles de la ciutat de València “per a oferir un servei públic de mobilitat completa al mateix temps que desenvolupem artèries ciclopeatonals que faciliten la mobilitat sostenible entre la trama urbana consolidada i els pobles”, ha continuat la futura alcaldessa.

“Com a punt de partida, volem plantejar una xarxa ciclopeatonal entre Castellar i el centre de la ciutat de València passant per Malilla i Russafa. Volem millorar la connexió de València i els seus pobles perquè hui la infraestructura per la qual els valencians i valencianes es poden moure amb bicicleta deixa molt a desitjar”, ha indicat.

“Des del Partit Socialista impulsarem aquesta nova xarxa perquè volem que la gent que decidisca moure’s amb bici puga fer-ho de manera segura. Per tant, la proposta que hui fem és, en primer lloc, connectar mitjançant el servei de Valenbisi de la ciutat per a facilitar l’ús d’aquest transport i, a més, generar carrils cicle per als vianants tant en el nord com en el sud que permeten que la gent es puga moure de manera segura utilitzant la bicicleta”, ha assenyalat.

La nova infraestructura proposada pels socialistes per a fomentar la mobilitat sostenible “incorpora els pobles de Castellar, Forn d’Alcedo o La Torre, que no disposen d’aquest servei, encara que posteriorment farem arribar el servei a la resta de pobles de València”.

A més, per a Castellar i la resta dels pobles, en les últimes setmanes des del PSOE València hem proposat millores en el transport públic com les 8 línies expresses amb una sola parada que connecten els pobles amb València. En el cas de Castellar, per exemple, la línia expressa permetrà fer un trajecte actual de 22 parades amb tan sols una, reduint considerablement el temps de trajecte i fent molt competitiu l’autobús front el vehicle privat.

“Sabem que els veïns i veïnes de Castellar reivindiquen des de fa temps una connexió directa amb el seu hospital de referència, el Peset. Per això, reestructurarem les connexions de l’EMT per a garantir aquesta connexió directa sense transbord”, ha finalitzat.