Menú

Sandra Gómez proposa beques perquè els xiquets de 12 a 17 anys aprenguen anglés a l’estranger

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat aquest matí que com a alcaldessa llançarà 1.500 beques perquè els joves d’entre 12 i 17 anys de la ciutat puguen aprendre anglés mitjançant estades a l’estranger d’entre dues i tres setmanes. “En el Partit Socialista ens preocupa el futur dels xiquets i xiquetes d’aquesta ciutat i, per això, volem proposar la creació d’unes beques d’estada a l’estranger per a xiquets i xiquetes d’entre 12 i 17 anys, unes beques de 3.000 euros perquè puguen aprendre anglés en els mesos d’estiu mitjançant una immersió lingüística”, ha explicat Gómez. 

“Dominar idiomes, principalment l’anglés, és hui essencial per a poder competir en igualtat d’oportunitats amb altres xiquets i xiquetes que tenen la fortuna que els seus pares poden costejar aquestes estades. A nosaltres ens preocupa el futur de la majoria i, per això, volem generar oportunitats perquè hi haja un futur millor per a tots els nostres fills i filles”, ha continuat la pròxima alcaldessa de València.

El programa, tal com ha detallat la candidata socialista al costat de la resta d’integrants de la seua candidatura enfront de l’Institut de Secundària Cid Campeador, consisteix en una immersió lingüística i estades de dues o tres setmanes al estranger perquè els joves de la ciutat de València “puguen tindre l’oportunitat de submergir-se en l’idioma i la cultura britànica i aprendre directament en escoles locals”, ha incidit Gómez.

La beca inclourà el viatge, la pensió completa a la ciutat de destí i la matrícula a l’escola local on rebran classes en anglés així com el material necessari per a completar-lo i certificar la seua finalització. “A més, la beca incorporarà l’organització d’activitats extraescolars i visites lúdiques i didàctiques a centres d’interés del país d’acolliment així com l’assegurança de vella i de responsabilitat civil i el transport urbà al centre educació d’integració assignat”, ha continuat la futura alcaldessa de València.

La candidata socialista ha subratllat que un dels elements fonamentals per a l’aprenentatge d’anglés és poder anar-se fora a l’estranger. Per això, ha dit, “crec que és molt important que donem l’oportunitat al fet que tots els xiquets i xiquetes puguen realitzar aqueixes estades independentment de la capacitat econòmica dels seus pares. I en aqueix sentit, des del Partit Socialista proposem llançar aquestes beques perquè totes les famílies que vulguen que els seus fills isquen fora i aprenguen anglés puguen tindre l’oportunitat de fer-ho amb l’ajuda del seu ajuntament”.

“El Partit Socialista vol mirar al futur i que València mire cap al futur. Sobretot, que hi haja un futur per a la majoria. Per això, volem destinar una partida d’aproximadament 4,5 milions a l’any per a generar oportunitats per als nostres joves”, ha finalitzat.