Menú

Sandra Gómez garantirà i millorarà l’atenció de proximitat en els districtes del nord com la Saïdia, Orriols o Campanar

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que garantirà i millorarà l’atenció de proximitat en els districtes que es beneficiaran del Complex Sanitari Ernest Lluch com el de la Saïdia, Orriols, Campanar o Benicalap i ha posat d’exemple el barri de Marxalenes on ha assegurat que la Conselleria de Sanitat convocarà el consell de salut per a millorar conjuntament l’atenció que reben els veïns i veïnes del Centre de Salut Just Ramírez”.

En aquest sentit, ha anunciat que convocarà aqueixos consells de salut perquè el futur de la sanitat pública dels barris es faça amb els veïns i veïnes. D’aquesta manera, ha destacat que “totes les decisions que es prenguen en matèria d’atenció sanitària es farà des de la participació i col·laboració veïnal”.

Igualment, ha posat en valor que els barris del nord de la ciutat “tindran amb el Complex Sociosanitari Ernest Lluch el major salt qualitatiu en sanitat pública de la seua història, recuperant una instal·lació que va ser abandonada pel PP deixant sense atenció a milers de persones”.

Sandra Gómez ha reivindicat la gestió sanitària dels socialistes enfront de la de PP que va privatitzar la sanitat pública i va abandonar la inversió en centres de salut. Així, ha recordat que en aquests dos mandats s’han posat en marxa nous recursos sanitaris com el centre de salut del barri de Tres Forques, que ja estan utilitzant els veïns i veïnes; el de Malilla, que estarà finalitzat al setembre; o el d’Algirós que ja s’ha aprovat l’obtenció d’una parcel·la de 4.000 metres quadrats perquè la Generalitat puga construir un nou centre de salut al carrer Serpis”.

“Aquests equipaments són una mostra de l’aposta decidida dels socialistes per millorar i garantir la sanitat pública de qualitat, descentralitzada i en tots els barris”, ha afirmat i ha assegurat que “un ajuntament i una Generalitat liderades pels socialistes les dues administracions reforçaran la seua col·laboració per a continuar ampliant i millorant les dotacions sanitàries en tots els barris”.