Menú

Sandra Gómez: “Anem a resoldre el PAI de Benimaclet amb el consens de tots els veïns i veïnes”

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha garantit que el Partit Socialista resoldrà els problemes vinculats amb el PAI de Benimaclet mitjançant el consens i amb acords per a dotar al barri dels serveis, habitatges i grans zones verdes que reivindiquen tots els veïns i veïnes. “Em presente per a ser alcaldessa amb l’empenyiment, la força i les ganes de voler liderar València i de resoldre els problemes que té la nostra ciutat. I hem vingut hui a Benimaclet per a dir que el Partit Socialista solucionarà els problemes que té el barri vinculats al famós PAI de Benimaclet”, ha manifestat durant la presentació de l’autobús de campanya al carrer Emilio Baró de Benimaclet on ha participat en el repartiment d’informació electoral sobre el seu projecte de futur.

La candidata socialista ha reivindicat que, “igual que va succeir en el Cabanyal amb el conflicte que va generar el PP, també solucionarem els problemes que aquesta generant l’entorn d’una zona que per als seus veïns i veïnes és fonamental. Nosaltres volem per al barri el que la immensa majoria de veïns i veïnes van decidir en els nombrosos processos de participació: un gran parc, serveis públics i habitatge”, ha continuat la futura alcaldessa de València.

Gómez ha destacat que l’únic partit que garanteix complir amb la voluntat de tots els veïns i veïnes de Benimaclet és el Partit Socialista. “Som un partit de barri, d’estar a peu de carrer. Volem fer que aquest ajuntament siga molt de barris, que arribe a acords i consensos dins d’un barri, que garantisca el dret a la ciutat. El que hem fet en El Cabanyal és un clar exemple. Hi havia una disparitat d’opinions molt important i hem fet que la immensa majoria dels veïns i veïnes hui se senten representats i còmodes amb el seu pla especial. Per això, el que volem proposar per a Benimaclet és que tinguen el seu propi pla especial després d’arribar a acords i consensos sobre el que ha de ser Benimaclet”, ha incidit.

La pròxima alcaldessa ha defensat que Benimaclet ha de ser “un barri per a tots i totes i no estar només en mans dels militants o dels activistes d’un partit concret. Jo no crec en aqueixa manera de confrontar la ciutat. En els barris, i ara ho veiem en les eleccions, cadascun té les seues idees, les seues afinitats, i cal respectar-los a tots. Jo em presente per a ser alcaldessa de tots i totes i crec que el millor exemple el tenim ací, en Benimaclet, on volem arribar a un acord i una solució perquè tinguen el seu propi pla especial”, ha finalitzat.