Menú

Sandra Gómez: “Amb tots els informes favorables, ja podem assegurar que el Pla del Cabanyal s’aprovarà”

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha mostrat la seua satisfacció després de rebre l’últim informe positiu que avala el Pla del Cabanyal impulsat pels socialistes per a protegir i regenerar el barri. “Ja tenim tots els informes favorables dels organismes i dels departaments que estaven pendents i, per tant, podem afirmar amb rotunditat que s’aprovarà el Pla Especial del Cabanyal. Un pla que farà del Cabanyal-Canyamelar un barri per als seus veïns i veïnes i que contribuirà a tancar les ferides de les polítiques d’espoli i d’odi que va implementar el PP en el barri generant moltíssim mal deliberadament a totes les seues famílies”, ha manifestat aquest matí a preguntes dels mitjans de comunicació després de finalitzar la junta de govern.

“És un dia feliç perquè donarem la certesa i la seguretat als veïns i veïnes del Cabanyal que les excavadores ja no tornaran al barri. Hem treballat molt dur aquests anys per a arribar a un consens amb els diferents interlocutors del barri i fer realitat un pla que ens permet desenvolupar recursos cívics com un centre cívic, una escoleta o un centre de majors en els solars que el PP va deixar ple de rates per a degradar el barri”, ha continuat la pròxima alcaldessa de València.

Gómez ha indicat que l’aprovació d’aquest pla permet contraposar el model del Partit Socialista de “regeneració i protecció” amb el de “destrucció i abandó” del PP de cara a les eleccions municipals: “Mentre el Partit Popular va dedicar tot el seu esforç a derrocar i a destruir el barri, el Partit Socialista des de l’àrea d’Urbanisme ha liderat la recuperació, regeneració i rehabilitació del barri perquè els seus veïns i veïnes puguen viure millor”, ha continuat.

Gómez també ha contraposat l’homenatge proposat pels socialistes als veïns i veïnes que van defensar el seu barri enfront de la promesa electoral del PP de nomenar alcaldessa honoraria “a la responsable de la destrucció del barri i de les famílies del Cabanyal-Cañamelar. Volen fins a nomenar el pont de les Flors amb el nom de la persona que va fer tant de mal en un barri. No ho consentirem. Jo l’homenatge li ho faré als meus veïns i veïnes del Cabanyal. Eixe és el meu compromís. On abans estava la casa de la Palmera, que va ser una icona de protecció farem aquest homenatge a tots els veïns i veïnes que van lluitar i van resistir per protegir el barri”, ha manifestat.

Corrupció, regals i Copa Amèrica

La candidata socialista ha destacat, en aquest sentit, que el PP continua representant un passat vinculat a la “destrucció, el balafiament i la corrupció” que, a més, reivindica encara amb les seues propostes. “Hui el Partit Popular té com a millor proposta recuperar la memòria del passat que continua hui ocupant en les pàgines dels nostres periòdics. Aquest Ajuntament, com hem vist en les informacions que s’estan publicant, es va entregar a les mans d’empreses a les quals l’alcaldessa adjudicava presumptament de manera irregular a canvi de regals que podien arribar fins als 10.000 euros. Regals que arribaven, casualment, en el moment just en el qual s’anava a adjudicar una obra o una contracta o un servei de diversos milions d’euros. Hem vist publicat, a més, com es va mitjançar per part del cunyat de Rita Barberá, les filles del qual estan treballant per a l’actual PP, per a fer totes les obres vinculades a la Copa Amèrica”, ha ressaltat. Per això, ha afegit, “el PP té tanta estima i tant d’afecte a la Copa Amèrica i, per això, la millor proposta que fa el Partit Popular per a aquesta ciutat és recuperar eixa Copa Amèrica, un esdeveniment del passat del qual, sobretot, van fer negoci les empreses i els familiars vinculats al Partit Popular i a l’anterior alcaldessa”.

“Amb tot això sincerament, crec que és molt clar el que representa cadascun nosaltres. Enfront d’un Partit Socialista que representa el futur, que aposta per una València de barris, que protegeix, que rehabilita i que cuida als seus veïns i veïnes i que representa a la gent corrent i a les persones que necessiten un ajuntament honrat, que es preocupe i treballa per ells, està un PP que representa el passat, que està molt vinculat amb eixa etapa tan fosca, que va avergonyir tant a aquesta ciutat i que l’única cosa que fa és rescatar projectes d’eixe passat que continua hui protagonitzant les pàgines de corrupció dels nostres periòdics”, ha finalitzat.