Menú

Sandra Gómez: A València hi haurà una força progressista liderada pel PSOE

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, juntament amb la vicepresidenta del Govern i ministra d’Economia, Nadia Calviño, ha assegurat que està “vivint amb molta força, ganes i il·lusió” la campanya electoral que comença hui perquè “sincerament tinc la impressió que hi haurà una gran força progressista que liderarà el PSOE per a portar encara més lluny la ciutat de València”. “Ens hem convertit en un gran motor econòmic d’Espanya i estem liderant la creació d’ocupació, una economia i una hisenda sanejada gràcies a la gestió del PSOE”, ha afirmat.

En aquests termes s’ha pronunciat davant els mitjans de comunicació abans de l’inici de la trobada amb empresaris i empresàries en el qual ha participat Calviño perquè, ha explicat Gómez, el Govern  d’Espanya “entén la importància que té que al capdavant d’ajuntaments com el nostre que és la tercera capital d’Espanya hi haja governs solvents, capaços, amb experiència i lideratges que tinguen les ganes i l’energia de portar a València al seu millor moment per a continuar sent un motor de creixement i exercir aqueixa capitalitat mediterrània, que jo defense com a futura alcaldessa”.

“Crec que València té una gran oportunitat, hui les grans inversions es fixen a la nostra ciutat, volen posicionar-se ací, volen lligar la seua marca, la seua idea i el seu projecte al nom de València i això és gràcies a la gestió que hem fet com a PSOE, per tindre una gestió solvent, capaç i honrada que ha recuperat la hipoteca *reputacional que ens van deixar anys de corrupció del Partit Popular”. En aquest sentit, ha explicat que el PSOE ha posat València “en el mapa de les coses importants i de les coses bones”.

Preguntada pel CIS, Gómez ha posat en valor que el PSOE “puja fins a un 22 per cent, la qual cosa ens posa molt prop de liderar l’Ajuntament i, sincerament, amb unes molt bones sensacions”.  A més, ha apuntat “punxa la bambolla de PP i Vox, una bambolla creada artificialment per tots els poders lligats a la dreta”.  “La gent està contenta amb el treball que s’ha fet i per a nosaltres és un pas cap avant molt important”, ha afegit la futura alcaldessa, “sabem perfectament que en aquesta campanya ens donarà la força necessària perquè el Partit Socialista lidere el pròxim Ajuntament de València”.

La vicepresidenta ha manifestat estar “encantada d’haver pogut vindre a València, en primer lloc, per a tindre una trobada amb empresaris i, com faig regularment, escoltar quina és la situació ací sobre el terreny i també compartir amb ells la situació de l’economia espanyola”.  “Estem en un moment de fort creixement econòmic, un creixement accelerat en aquesta primera part de l’any on s’ha accelerat la creació d’ocupació”, ha destacat.

“Estem creant ocupació a un ritme d’uns 100.000 llocs de treball al mes i així estem en nivells rècord amb 20 milions, 600.000 persones afiliades a la Seguretat Social i mínims històrics de desocupació, mínims de temporalitat i una millora també de la qualitat i l’estabilitat en l’ocupació que explica la millora dels indicadors també de desigualtat i de fort creixement de les inversions”, ha exposat Calviño davant els mitjans de comunicació. Igualment, ha ressaltat “les positives perspectives que tenim per a la nostra economia amb tots els organismes nacionals i internacionals revisant a l’alça de les seues previsions de creixement per a enguany”.

Unes dades que Nadia Calviño ha compartit amb els empresaris i empresàries als qui la ministra ha escoltat en la trobada.  “Tenim una relació excel·lent i a més tinc la gran alegria d’estar ací fent costat a Sandra que serà la pròxima alcaldessa de València”, ha assegurat. De la mateixa manera, ha dit que Carlos Fernández *Bielsa revalidarà l’Alcaldia de Mislata i Ximo Puig la presidència de la Generalitat.