Menú

Sandra Gómez: “Recuperem el patrimoni que el PP va abandonar”

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha assenyalat que “després de més de dues dècades d’abandó i degradació d’un edifici històric, just al costat de la Catedral de València i en una dels carrers més transitats i volgudes pel seu valor ja podem començar a veure el nou edifici que s’erigirà on durant anys el PP va deixar un solar”.

“Aqueix és un dels llegats que ens van deixar més de 20 anys del PP que va abandonar el patrimoni històric, però ja hem passat pàgina a eixe passat”, ha recordat Gómez, qui ha posat en valor que el nou edifici “acabarà amb el solar i completarà l’històric edifici del rellotger que va estar a punt d’esfondrar-se per culpa de la desídia del PP”.

Amb aquest projecte la candidata socialista assegura que “València avança cap al futur de la mà dels socialistes, recuperant el patrimoni del nostre centre històric i, per tant, de la nostra identitat”. “Hem transformat la Plaça de la Reina, la del Mercat Central, La Llotja i Els Sants Joans, a més de la Plaça de Bruges que estava foradada per un aparcament inservible que també està en funcionament”, ha reivindicat.

Sandra Gómez ha posat en valor que amb aquesta Intervenció “reblim un dels espais amb major valor patrimonial del centre històric de València” i la seua aposta és convertir-lo en un nou centre sociocultural, una vegada estiga habilitat l’interior de l’edifici de nova planta que delimitada pels carrers Brodadors, Cobertís dels Brodadors, Pujada del Toledà i Micalet.