Menú

Sandra Gómez: “La mesura del president Puig per a les famílies nombroses ajudarà a 30.000 famílies de València”

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha mostrat la seua satisfacció per la mesura anunciada aquest matí pel president i candidat socialista a la Generalitat, Ximo Puig, perquè totes les famílies valencianes amb dos fills siguen considerades famílies nombroses. “L’impacte que té a la nostra ciutat la mesura anunciada hui pel president Puig és importantíssim ja que hui dia tan sols hi ha 5.000 famílies considerades com a nombroses i amb la reducció que es proposa de passar de 3 a 2 el nombre de fills, estem arribant al fet que es podrien beneficiar de les ajudes, de les bonificacions fiscals i de tots els programes que tenen les famílies nombroses fins a 30.000 famílies”, ha indicat.

La futura alcaldessa ha subratllat que la iniciativa permet incrementar substancialment a la ciutat de València “el nombre de llars que podran, per exemple, optar a la bonificació de l’IBI, accedir a ajudes educatives o del transport. Ajudes que, hui dia, són vitals perquè moltes famílies puguen tindre estabilitat i tinguen la seguretat jurídica que tenen aqueixos drets garantits”, ha continuat.

La candidata socialista, a més, ha confrontat l’aposta dels socialistes per garantir els drets de totes les famílies amb mesures per a garantir l’accés a l’habitatge o amb l’ampliació de les famílies nombroses anunciada aquest matí pel president Puig, amb l’absència de propostes de la resta de partits com el PP “que va deixar desemparades a milers de famílies durant l’anterior crisi”.

“Hi ha alguns partits que se’ls ompli la boca parlant que són el partit de les famílies, però no proposen res. Nosaltres, el Partit Socialista, hem fet una proposta molt concreta que arribarà a 30.000 famílies i que ajudarà enormement a alleujar la càrrega econòmica que tenen moltes famílies per a poder mantindre als seus fills i filles”, ha finalitzat.