Menú

Borja Sanjuán: “Els socialistes hem adjudicat set vegades més inversions que el PP”

El regidor d’Hisenda i número dos de la candidatura de Sandra Gómez, Borja Sanjuán, ha mostrat la seua satisfacció aquest matí per les bones dades d’execució pressupostària de l’Ajuntament de València, que ha mobilitzat ja a 30 d’abril 153,9 milions d’euros en inversions per a tots els barris, el 47,84% del total. “Amb la dada d’inversions executades el mes d’abril, que ja són més de 150 milions adjudicats, es veu clarament la diferència entre que Hisenda la gestione el Partit Socialista i que la gestione el Partit Popular. En les mateixes dates, el PP havia executat menys de 20 milions, la qual cosa vol dir que el Partit Socialista executa set vegades millor el pressupost i a més el fa amb honestedat”, ha manifestat Sanjuán.

El regidor d’Hisenda ha contrastat d’aquesta manera la gestió amb mà esquerra dels socialistes a l’Ajuntament de València que ha permés que s’hagen adjudicat inversions per un import de 153,9 milions enfront del passat que representa el PP en el qual a penes s’adjudicaven 19,7 milions.“No solament hem avançat molt no tenint corruptes a l’Ajuntament de València sinó que, a més, hem avançat molt també tenint bons gestors. Tindre gestors del Partit Socialista és, segons les dades, set vegades millor que tindre gestors del Partit Popular i aqueix és una dada que la dreta no pot suportar”, ha continuat Sanjuán.

Les dades d’execució d’inversions que s’han conegut hui multipliquen per set les inversions adjudicades respecte a 2015, però també suposen un increment significatiu de les adjudicacions respecte a l’any anterior: 60 milions més. Així, enfront del 32,48% de les inversions que es van adjudicar en 2022, enguany el mes d’abril pràcticament s’han adjudicat ja el 50% dels 321,7 milions d’euros consignats en els pressupostos municipals.

Sanjuán ha destacat que l’Ajuntament de València, amb la gestió dels socialistes, no sols està registrant inversions històriques any rere any sinó que, a més, “l’està aconseguint al mateix temps que redueix el deute al mínim de les últimes dècades enfront de la fallida en la qual va deixar el PP els comptes municipals i mantenint congelats els impostos i sent una de les grans ciutats amb menor pressió fiscal com reconeix el Banc d’Espanya. Les dades demostren que el Partit Socialista de la mà de Sandra Gómez és el que millor gestiona els recursos de l’Ajuntament i el que garanteix el millor futur”, ha finalitzat.