Menú

Sandra Gómez: “El Partit Socialista representa la rehabilitació en el Cabanyal enfront de la destrucció del PP”

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha mostrat la seua satisfacció per l’aprovació del Pla Especial del Cabanyal, “un fet imparable”, ha dit, “malgrat tots els esforços que ha fet la dreta perquè el pla no s’aprovara”. Gómez ha indicat que aquest pla que els socialistes han impulsat “permetrà finalitzar el procés de rehabilitació i de regeneració urbana que va començar en 2015 en un barri que el Partit Popular va destrossar i va derrocar”.

“El Cabanyal és un símbol de la resistència ciutadana, un símbol que va exemplificar com cap altre les polítiques urbanístiques del Partit Popular de destruir tot el nostre patrimoni cultural, arquitectònic i social per a regalar un barri als seus amics de l’ànima. Un espoli i una coacció als veïns i veïnes per un ‘pelotazo’ urbanístic i una gran avinguda que només tenia com a objectiu fer que la gent que vivia en el centre poguera arribar cinc minuts abans a la platja amb cotxe”, ha destacat la pròxima alcaldessa de València.

“El canvi que han imprés els socialistes en el Cabanyal enfront del model del PP és abismal. Aquest és un pla que protegeix, que rehabilita tot el patrimoni arquitectònic del barri i un símbol que la dreta ha intentat boicotejar aquests huit anys perquè els deixava en molt mal lloc. Perquè aposta per la rehabilitació enfront de la destrucció del PP”, ha continuat Gómez, qui ha recordat també la llarga llista de ‘pufos’ i pelotazos milionaris dels ‘populars’ a l’Ajuntament com Tabacalera o la Fórmula 1.

La vicealcaldessa ha destacat que l’aprovació del Pla del Cabanyal coincideix, precisament, “amb la proposta de la candidata del Partit Popular que un dels símbols de la destrucció del barri com va ser l’alcaldessa Rita Barberá, done el seu nom al Pont de les Flors”. “Jo, en canvi, vull proposar alguna cosa que contrasta molt bé amb el que suposa el PP de València hui, un partit que només sap mirar al passat i a les seues figures que representen aqueixa València antiga, lligada a l’espoli, als pelotazos urbanístics, a un passat al qual no volem tornar. Enfront d’aqueixa proposta de la candidata del PP, jo vull fer un homenatge a tots els veïns i veïnes que van salvar el seu barri dedicant-los l’espai que ocupava la Casa de la Palmera, una casa amb un valor patrimonial i social increïble i que va caure destruït per Rita Barberá”, ha manifestat.

La futura alcaldessa ha assegurat que aquesta iniciativa servirà per a homenatjar els veïns i veïnes que amb el seu esforç van salvar el barri i als quals cal agrair que “puguem hui aprovar aquest pla especial que rehabilite i regenere el barri. Per això, enfront dels quals volen retre homenatge a qui va destruir no sols el barri sinó la vida de centenars de famílies, jo vull retre homenatge a tots aqueixos veïns i veïnes que van salvar el barri del Cabanyal”, ha finalitzat.