Menú

Sandra Gómez reivindica que gràcies al PSOE València registra la millor xifra d’ús dels últims 15 anys

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha reivindicat l’el treball exercit amb mà esquerra pels socialistes al capdavant d’àrea econòmica de l’Ajuntament per a “aconseguir que la ciutat registre la millor xifra d’ús dels últims anys”. Gómez ha recordat que una de les prioritats dels socialistes va ser posar en marxa polítiques actives de creació d’ocupació i obrir oficines de desenvolupament local en els barris. “Hui dia a València hi ha 48.316 persones en atur per les quals hem de continuar treballant i desenvolupant aqueixes polítiques actives que ens han convertit en la ciutat que més ocupació està creant”, ha afirmat Gómez.

La futura alcaldessa de València ha explicat que en l’últim any “3.464 persones han trobat ocupació a València i en els 2 últims anys 18.222 persones han tornat a treballar”. “Des de 2021 la desocupació ha caigut un 27,4% i podem dir que 1 de cada 4 persones que estava en atur ha començat a treballar en aquests dos últims anys”, ha precisat i ha destacat que “només en aquest mandat l’atur ha descendit en 4.267 persones (-8,1%)”.

“València ha registrat un descens d’ocupació del 30% des que comencem a governar en 2015. Si mirem les afiliacions, la ciutat compta ara amb 427.546 afiliats a la Seguretat Social, cosa que significa que des de fa huit anys hi ha 90.000 valencians i valencianes més treballant a la nostra ciutat. És una xifra que demostra el dinamisme econòmic de la nostra ciutat gràcies, en part, a les polítiques actives d’ocupació que hem desenvolupat i a les eines per a l’atracció d’inversions com Invest in València que hem posat en marxa de la mà de Cambra de Comerç”, ha indicat la pròxima alcaldessa de València.

En aquest sentit, Gómez ha recordat que València s’està configurant com un pol d’atracció d’inversions d’empreses d’alt valor tecnològic no sols a Espanya sinó en tot l’arc Mediterrani. “Des que va començar la seua activitat, Invest In València ha aconseguit atraure a la ciutat a 15 empreses tecnològiques com Siemens, Lufthansa o aquesta última setmana Deutsche Telekom, que ha triat València per a implantar el seu nou centre tecnològic. En total, més de 6 milions d’inversió i aproximadament 1.000 ocupacions de qualitat que ens ajuden al fet que aquesta ciutat continue creixent i oferint oportunitats en tots els barris als seus veïns i veïnes”, ha finalitzat la candidata socialista.