Menú

Sandra Gómez anuncia ‘Amunt Parades’ per a revitalitzar els mercats municipals

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que com a alcaldessa posarà en marxa el programa Amunt Parades per a finançar la rehabilitació i reforma de les parades tancades dels mercats municipals i garantir que tots els llocs estiguen “vius, ocupats i amb activitat”. Gómez ha avançat la proposta del Partit Socialista durant la reunió que ha mantingut amb els responsables de Confemercats, l’agrupació que representa als mercats municipals de la ciutat i en la qual també els ha traslladat el seu compromís de destinar una persona específica en l’àrea de Comerç per a resoldre els seus problemes.

“M’he reunit amb els venedors dels mercats municipals i m’he compromés a donar-los el protagonisme i la importància que mereixen. Per això, dedicarem una persona específica que es preocupe i es dedique a resoldre els problemes que tenen en el seu dia a dia i que, a més, sàpia afrontar el repte que els nostres mercats es mantinguen vius i que totes les parades estiguen ocupades”, ha manifestat Gómez.

El Partit Socialista, ha afegit la candidata socialista, activarà el programa Amunt Parades, “un projecte molt similar al de Amunt Persianes amb el qual hem aconseguit aquest últim any que més de 150 baixos que romanien tancats hagen alçat les seues persianes i hagen reactivat l’economia dels barris en els quals se situen”. El nou programa, ha detallat la pròxima alcaldessa de València, finançarà la rehabilitació i la reforma de les parades que romanen tancades i sense activitat en els mercats municipals.

“Aquestes ajudes serviran per a finançar la rehabilitació i la reforma de totes aqueixes parades tancades que requereixen una inversió per a posar-se en funcionament i que, amb un programa que ha funcionat molt bé en baixos dels barris com Amunt Persianes, puguen ajudar-nos al fet que tots els mercats municipals tinguen totes les seues parades en funcionament i mantinguen el dinamisme econòmic que aporten als nostres barris”, ha incidit.

La futura alcaldessa també s’ha compromés a donar més autonomia als mercats municipals perquè puguen decidir el seu futur. “Els he traslladat també que tindran més autonomia i més capacitat de decisió perquè cada mercat puga decidir com vol treballar dins del seu barri i quines activitats complementàries implementar. Els mercats ja ofereixen la millor qualitat en els seus productes, però també han de poder respondre a les noves demandes i exigències amb altres actuacions o activitats complementàries que els ajuden a portar més clients” a les seues instal·lacions.

Finalment, la candidata socialista els ha transmés que crearà una contracta específica que s’encarregarà “del manteniment, les reformes i les millores necessàries per a resoldre les qüestions del funcionament diari dels mercats i garantir que es troben en unes condicions òptimes”, ha finalitzat.