Menú

Sandra Gómez construirà un nou centre cívic en Soternes amb un centre d’activitats per a majors

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat la seua proposta per a construir un centre cívic en Soternes que incorpore un nou centre d’activitats per a persones majors per al barri que substituïsca a les actuals instal·lacions. “La meua proposta com a alcaldessa d’aquesta ciutat és construir una ciutat amigable, que cuida de les nostres persones majors, i això passa per donar recursos i espais en els quals puguen trobar-se i socialitzar per a exercir aqueixa ciutadania i aqueix envelliment actiu. Per això, com a alcaldessa dotaré a Soternes d’un nou espai que siga un Centre Cívic Cultural i que, alhora, incloga un Centre d’Activitats per a Persones Majors que done servei a tots els veïns i veïnes”, ha avançat aquest matí.

La pròxima alcaldessa de València ha incidit en què la proposta dels socialistes és construir una “ciutat de barris amb serveis de proximitat. I en el barri de Soternes ja tenim l’espai idoni al carrer Alcàsser per a poder continuar desenvolupant nous serveis i dotacions que milloren les condicions de vida tant de les persones majors com de tots els veïns i veïnes del barri”, ha manifestat i ha destacat que així també “es transformarà un espai degradat en una dotació pública”.

Gómez ha destacat el compromís del Partit Socialista amb les persones majors de la ciutat de València tant pel que fa la construcció de nous centres d’activitats municipals que incrementen les places disponibles en tots els barris com amb l’ampliació de la xarxa d’infraestructures per a majors com a residències i centres de dia.

Programa electoral

D’altra banda, els socialistes estan preparant ja la convenció municipal que se celebrarà aquest cap de setmana i on la militància ultimarà el programa electoral amb el qual Gómez disposarà d’un full de ruta com a pròxima alcaldessa de València. El programa, que té per lema “El Futur és de València’, planteja una sèrie de mesures “per a no tornar al passat del PP gràcies a un nou inici de la mà de Sandra Gómez”.

“Hui hem presentat l’esborrany del programa que els socialistes aprovarem aquest cap de setmana i que té com a objectiu liderar la València del futur. Volem que el futur siga de València i, per a això, hem de tindre ben clar cap a on ha d’avançar la ciutat. Nosaltres tenim molt clar que volem avançar cap a una ciutat en la qual prevalga el talent, amb oportunitats de treball per a tothom, per a tots els barris, per a totes les persones. Una ciutat que done qualitat de vida, que significa millors serveis públics millor sanitat, millor educació, facilitats en el cuidat educació de 0 a 3 anys. Volem una ciutat més amable, més saludable, més per als vianants i amb espais més compartits. Aquest és el nostre model de ciutat amb el qual demanarem la confiança als ciutadans i ciutadanes enfront d’altres partits que només saben parlar de Madrid, d’Espanya i de les eleccions nacionals”, ha manifestat la candidata socialista.

El programa, ha afegit Gómez, es basa en dos pilars: València, capital Mediterrània de l’economia i del talent i València, la millor ciutat per a viure que desenvolupen una bateria de mesures per a garantir la transformació econòmica de la ciutat i l’atracció d’inversions, la ciutat dels 15 minuts, l’educació gratuïta de 0 a 3 anys i la regulació dels preus de l’habitatge.

“Jo vull ser alcaldessa d’aquesta ciutat perquè realment meresca la confiança dels ciutadans i això significa fer-me la següent pregunta: Què guanyarà València, què guanyaran els seus veïns i veïns amb mi com a alcaldessa? I aquest programa parla d’això, de ser una ciutat que avança, que genera oportunitats d’ocupació i que dona qualitat de vida als seus veïns i veïnes. Som l’únic partit que ja té una proposta concreta, que ja té un model de ciutat, una ciutat que avança, que progressa, enfront de la resta de partits que només saben efangar i parlar de les eleccions nacionals perquè no tenen ni una idea ni un projecte per a la nostra ciutat”, ha finalitzat.