Menú

Sandra Gómez aspira a tindre la màxima força perquè València siga una ciutat de majories, oberta, diversa i plural

Sandra Gómez, vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, ha assegurat que el seu objectiu en les eleccions del pròxim 28 de maig és “tindre la màxima força per a fer d’aquesta ciutat una ciutat de majories, oberta, diversa, plural, una ciutat que represente al projecte socialista i una ciutat que, per tant, pose en el centre les coses que realment importen”. La candidata socialista ha afegit: “En aquesta eleccions es decidirà el tipus de ciutat que som, una ciutat que aposte per portar inversió, innovació, bones empreses, que deixe arrere el passat vinculat a les retallades, a la corrupció i a l’endeutament que ens va fer fallida com a terra i com a ciutat”.

La futura alcaldessa de València ha mostrat la seua satisfacció per l’acord de la nova Llei d’Habitatge de Pedro Sánchez com a fórmula per a garantir a tots el dret a una llar i s’ha compromés a aplicar la llei en tota la seua extensió i a aprofitar totes les seues possibilitats: “Com a alcaldessa em compromet, en primer lloc, a aplicar la Llei d’Habitatge de Pedro Sánchez que ens permetrà controlar el preu del lloguer i, en segon lloc, a impulsar una gran promoció de rehabilitació d’habitatge públic amb tots els habitatges del Sareb, a més d’impulsar promocions d’habitatge públic en tots els sòls que té la Sareb a la ciutat”.

La candidata socialista ha lamentat la urgència del Partit Popular a l’hora de condemnar la nova llei. “Volem que València siga una ciutat per a tots això passa perquè es garantisca el dret a viure a València, el dret al fet que els nostres veïns i veïnes puguen continuar vivint en els seus barris, el dret a garantir un habitatge”, ha dit Gómez, “enfront del model del Partit Popular, que s’ha posat del costat dels quals especulen, dels fons immobiliaris, dels fons voltor, i que pensa que els beneficis d’un fons immobiliari estan per damunt dels beneficis que suposen per a una família tindre la seua llar i la seua casa garantida”.

Preguntada sobre l’oferiment del candidat de Compromís, Joan Ribó, a formar part del Govern liderat per Gómez com a vicealcalde ha explicat “L’objectiu és garantir que hi haja un govern progressista. El rival és el Partit Popular i està bé que ho reitere perquè alguna vegada algun membre del seu partit es despista. Qui ha de decidir-ho són els ciutadans i ciutadanes, jo crec que tindrem la confiança dels valencians i valencianes i, després de huit anys de governs de progrés, si ell ho desitja, serà un plaer continuar compartint equip de treball amb Joan Ribó”.