Menú

Sandra Gómez aplicarà la llei d’habitatge en tota la ciutat per a limitar el preu dels lloguers

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez ha anunciat que com a alcaldessa de València aplicarà la Llei d’Habitatge en tota la ciutat per a limitar l’augment del preu dels lloguers, després de l’aprovació la Llei d’Habitatge pel Govern d’Espanya. “És una llei molt necessària per a ajuntaments de ciutats com València que estem patint un augment del preu de l’habitatge i que necessitem eines que ens ajuden a frenar aquest fenomen”, ha exposat. 

Gómez ha reivindicat que el PSOE és el partit que “garanteix el dret a un habitatge digne i assequible”. Així, ha posat en valor que gràcies al Govern d’Espanya “podrem controlar i limitar els preus dels lloguers que estaven absolutament disparats en algunes zones i evitar l’efecte contagi en una altra”. Per a això, ha anunciat que proposarà que “el conjunt de la ciutat es declare zona tensionada”.

Com a pròxima alcaldessa de València ha afirmat que aplicarà aquesta llei per a “poder garantir el dret a l’habitatge de totes les famílies de València”. “Farem front als fons voltor i als especuladors que volen fer negoci amb el sofriment de moltes famílies que no poden quedar-se a viure a la ciutat de València”, ha esgrimit.

Sandra Gómez ha situat enfront del dret a l’habitatge “al Partit Popular que sembla que recolza als especuladors i no a les famílies”. “Ja han dit que votaran no a la llei amb la qual des del PSOE volem garantir aqueix dret a un habitatge digne de totes les nostres famílies enfront del Partit Popular que deixarà el camp obert als especuladors i als fons voltor”, ha sentenciat.