Menú

Sandra Gómez adverteix que València és una prioritat

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha advertit que la ciutat és “l’única prioritat” dels qui aspiren a governar l’Ajuntament. “No tenen projecte per a València i per això no poden parlar de la nostra ciutat i de com millorar la vida de les nostres veïnes i veïns”, ha advertit i ha qüestionat que la candidata popular “necessite tindre també un escó com a diputada en Les Corts per a estar aforada i tindre una porta giratòria per la qual eixir després de la derrota del 28M”.

En aquests termes ha valorat Sandra Gómez la designació de María José Catalá com a número 1 de la llista del PP a les Corts valencianes, una decisió que respon a “la seua necessitat d’estar aforada davant l’aparició d’informacions que qüestionen el procés de privatització d’una universitat pública i en la qual actualment és professora, encara que segueix sense revelar el sou que percep”.

També, ha continuat, “amb aquest lloc s’assegura tindre un escó i un sou en el qual refugiar-se quan perda les eleccions el 28M”. “València mai ha sigut una prioritat per a la candidata popular, per això no té un projecte del qual parlar amb els veïns i veïnes en aquesta campanya i està intentant enfangar i parlar de qüestions que no són de la ciutat”, ha advertit.

Així, ha recordat que la popular “porta més de 20 anys en política, però intenta ocultar-ho perquè hauria d’explicar que com a consellera d’Educació va llevar la beques de menjador i els xiquets i xiquetes van tindre portar el menjar en tupper o que no va construir ni un sol centre educatiu a València, que com a consellera d’Ocupació va batre rècord d’atur i va perdre subvencions o que com a alcaldessa de Torrent va prometre un hospital fantasma”.

“Aquestes són algunes de les coses que Catalá intenta ocultar”, ha advertit Gómez qui ha posat l’accent que València “necessita un lideratge que tinga com a única prioritat millorar la vida dels valencians i les valencianes”. Per això, ha vaticinant que el 28M “les urnes diran no a qui és incapaç d’explicar en què consisteix el seu projecte, més enllà de tornar al passat i als anys en què els valencians i les valencianes només eren notícia pel balafiament i els casos de corrupció que va protagonitzar el PP”.

Sandra Gómez ha reivindicat que, en canvi, els valencians i les valencianes “diran sí a un projecte que mira al futur amb els deures fets”. “Hem transformat la nostra ciutat en un referent internacional de polítiques urbanes i socials, que crea ocupació i que no deixa a ningú arrere”, ha afirmat.