Menú

Sandra Gómez reivindica un lideratge que mire a València i la defense

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha reivindicat hui “un lideratge que mire a València i que la defense d’atacs d’altres dirigents que només pretenen crispar i desprestigiar als valencians i valencianes”. “Sens dubte l’únic projecte que dona resposta a la València que no vol tornar a passat, ni quedar-se estancada, i aspira a continuar avançant i millorant és el del PSOE”, ha afirmat.

A més, ha considerat “rar que una persona que aspira a liderar la ciutat siga incapaç d’explicar en què consisteix el seu projecte, més enllà de tornar al passat i els anys en què els valencians i les valencianes només eren notícia pel balafiament i els casos de corrupció que va protagonitzar el PP”.

En aquests termes s’ha manifestat en resposta a unes declaracions en les quals Catalá ha afirmat que les “eleccions municipals són un plebiscit a Sánchez”. Sobre aquest tema, ha assenyalat que Catalá està “intentant evitar coste el que coste fugir de la campanya perquè no té un model que presentar als valencians i valencianes”.

És veritat que ella no és d’ací, però va arribar fa quatre anys i podria haver tingut temps per a conéixer la ciutat, visitar els barris”, ha apuntat, però ha afirmat que per contra “María José Catalá ha demostrat en tot este temps que va arribar a l’Ajuntament sense ganes de treballar i aquestes declaracions confirmen que segueix igual”.

A més, ha enlletgit a la popular que “guardara silenci davant el menyspreu” amb el qual l’alcade de Madrid, José Luis Martínez Almeida, es va dirigir a València en un míting celebrat en Andalusia. “No tot val en política i menys quan es tracta de defensar la reputació i el treball realitzat aquests anys pels nostres veïns i veïnes”, ha reivindicat.

Sandra Gómez ha recordat als populars “València ha passat de la corrupció del PP a tindre 90.000 persones més treballant que fa huit anys”. Així ha exigit a Almeida que “demane perdó als valencians i valencianes pel seu menyspreu” però també a Catalá “pel seu silenci còmplice davant aquesta falta de respecte”.