Menú

Sandra Gómez: “Les grans inversions ferroviàries a València sempre arriben de la mà dels socialistes”

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha destacat la important aposta en inversió ferroviària i d’obra pública que està realitzant el Govern de Pedro Sánchez a la ciutat de València on han començat ja tant l’ampliació de l’estació intermodal de Font Sant Lluís com el Canal d’Accés que eliminarà les vies que divideixen actualment els barris del sud de València. Gómez ha contraposat aquesta inversió històrica en matèria ferroviària dels socialistes enfront del “abandó i marginació al qual va sotmetre el PP a la ciutat de València”.

“Aquestes dues inversions són una aposta clara i decidida del Govern d’Espanya per situar a València com una de les principals capitals logístiques del Mediterrani i, per tant, faig una avaluació molt positiva de l’impacte que tindrà en l’economia i en el desenvolupament de la nostra ciutat”, ha manifestat la candidata socialista durant la visita a les obres d’ampliació de l’estació de Font Sant Lluís. Gómez ha recalcat que en totes les grans inversions ferroviàries que s’han escomés a la ciutat de València es nota la mà esquerra dels socialistes, ja que va ser el president José Luis Rodríguez Zapatero qui va portar l’AVE a València i ha sigut Pedro Sánchez qui ha fet el pas definitiu per a soterrar les vies del tren en el sud de la ciutat i per a executar el túnel passant.

La candidata socialista, a més, ha recordat l’abandó que va patir la ciutat en matèria d’infraestructures ferroviàries amb els successius governs del PP, que van descartar contínuament escometre qualsevol millora per a la ciutat.

La futura alcaldessa de València, finalment, ha incidit en què les inversions en matèria ferroviària que està escometent el Govern socialista “són una aposta decidida per connectar les mercaderies amb punts tan importants com el port de València a través del tren”. Una aposta, ha recalcat, “que demostren que els socialistes estem compromesos en què les ciutats que tenen pols logístics com és el cas del Port de València siguen més netes i descarbonitzades i les seues infraestructures, per tant, siguen més sostenibles”, ha finalitzat.