Menú

Sanjuán confronta el anunci fantasma del PP amb la realitat de les més de 1.500 habitatges que el PSOE ha posat en marxa

El portaveu socialista, Borja Sanjuán, ha criticat el cinisme de Català”, de qui ha recordat que sent consellera d’educació no va construir cap centre educatiu, com a consellera d’ocupació va registrar les xifres més altes d’atur i com a alcaldessa de Torrent va prometre un hospital fantasma. Aquesta és la credibilitat de María José Català”, ha sentenciat. Sanjuán ha qüestionat el que va ocórrer quan el PP de María José Català va gestionar les polítiques d’habitatge. El resultat va ser que el parc públic d’habitatge va passar de 37.500 habitatges a 15.000 en 20 anys. És a dir, 20.000 habitatges menys després del PP”, ha postil·lat.

“El PP va deixar més de 320 milions d’euros en ajudes a l’habitatge i més de 65.000 expedients de famílies amb ajudes concedides sense pagar que per fi en 2022 hem aconseguit saldar després de 7 anys de govern”, ha precisat. Igualment, ha precisat que la EVHA-Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl “continua pagant, 10 anys després, el deute de la Fórmula 1: 7,5 milions d’euros anuals que es destinen a pagar els pufos del PP en comptes de destinar-se a polítiques d’habitatge”.

Enfront de “les mentides de Català” Borja Sanjuán ha contraposat la “realitat de la gestió liderada pels socialistes i per la pròxima alcaldessa de València, Sandra Gómez, que ha posat en marxa més de 1.500 habitatges”. En concret, es tracta de “més de 500 habitatges entre la Regidoria d’Urbanisme i la Generalitat Valenciana, omplint buits urbans en el centre històric, consolidant sectors nous com a Moreres i arreglant pufos del PP com l’estructura abandonada de La Torre”.

A més, altres 1.000 habitatges més promogudes pel Ministeri d’Habitatge en les casernes de Drassanes i Enginyers, convertint València en la major aposta per l’habitatge del Govern d’Espanya i les obres d’urbanització del qual està finalitzant.