Menú

Sandra Gómez: “El 28M València triarà el futur que representa el PSPV-PSOE”

La vicealcaldessa i pròxima alcaldessa de València, Sandra Gómez, ha defensat que la seua primera mesura quan lidere l’Ajuntament serà desenvolupar el Pla Local de Corresponsabilitat que permetrà posar en marxa, per exemple, una nova escoleta i un nou centre de dia per a majors que complete la xarxa de serveis per a les famílies dels barris del sud de la ciutat com *Raiosa, Hort de Senabre, Creu Coberta, Favara i Patraix. “No hi ha qualitat de vida si no tenim una ciutat que cuida i sana, que cuida a les persones fent que les cures no siguen una càrrega sinó un dret. Les cures han de ser assumits pel públic i deixar de ser una càrrega per a les famílies i, sobretot, per a les dones. Per això, garantirem l’educació pública de 0 a 2 anys i dotar de suficients recursos per a cuidar als nostres majors. Farem que la nostra ciutat no siga el somni d’un nou-ric, sinó la realitat de les famílies treballadores i pose el focus en el que importa: l’habitatge i l’ocupació”, ha manifestat durant la seua intervenció en l’acte amb el portaveu del PSOE en el Congrés, Patxi López, i amb la vicesecretaria general del PSPV-PSOE, Pilar Bernabé.

Gómez ha recordat que els barris del sud rebran la inversió més important de la ciutat de les últimes dècades amb el soterrament de les vies i la construcció d’un corredor verd sobre elles que els connectarà amb Malilla i Russafa i que aportarà les dotacions que necessiten. “També tindran milers d’habitatges de lloguer assequible en els antics parcs d’enginyers i artillers que durant dècades van estar abandonats. València ja no és la ciutat dels projectes megalòmans. El nostre model ja no és el de la ciutat de les grans carreteres urbanes sinó una ciutat verda, amb un gran parc que substituirà les vies que ara divideixen el sud de la ciutat. Aqueixa és la València que jo vull, la València capital verda que, a més, lidera el creixement d’ocupació”, ha continuat.

“Tots els avanços que s’han aconseguit a la ciutat de València al llarg dels últims huit anys té darrere la mà dels nostres companys socialistes. Si hem aconseguit tot això des d’unes quantes regidories, imagineu-vos què podrem fer quan tinguem la majoria del govern i siga l’alcaldessa de València”, ha etzibat la pròxima alcaldessa davant els assistents. “El 28M València triarà el futur que representa el PSPV-PSOE perquè la ciutat vol avançar i, per això, és necessari que es produïsca un relleu en el lideratge. El PSOE té la capacitat de fer avançar aquesta ciutat amb un model propi per a la majoria”, ha dit.

“És el nostre moment perquè tenim la capacitat i les ganes d’aprofitar l’oportunitat que té aquesta ciutat de ser encara millor. Amb la vostra força, amb la vostra ajuda, ho aconseguirem. Tindrem una alcaldessa que representa a la immensa majoria d’aquesta ciutat”, ha finalitzat.

Patxi López i Pilar Bernabé

El portaveu socialista en el Congrés dels Diputats, Patxi López, ha pres la paraula abans que la candidata socialista a València per a reivindicar els avanços que s’han produït a la ciutat gràcies a la mà esquerra de Sandra Gómez. “Necessitem una alcaldessa socialista per a continuar avançant. Sandra ja no sols serà una alcaldessa que gestione bé i que porte avant tots aquests projectes. També serà la constructora d’espais de convivència, l’alcaldessa que llevant un mur per a impedir els discursos d’odi i intolerància”, ha manifestat.

“Necessitem que ens doneu força per a construir aqueixa València de la convivència i de la concòrdia, la València de les oportunitats, de la València que no vol tornar al passat sinó mirar al futur. El nostre objectiu és que Sandra siga alcaldessa. Vull tornar a València amb una alcaldessa socialista i tornaré amb una València socialista. Sandra és socialista i la vull com a alcaldessa”, ha continuat Patxi López.

Per part seua, la delegada del Govern, durant la seua intervenció ha reivindicat que Sandra Gómez i Patxi “representen el millor de la política útil, la política que transforma i que serveix per a fer més *Felix a la gent dels barris. El PSOE de Pedro Sánchez és el partit que més s’assembla a Espanya i el que millor la representa, com Ximo Puig en la Comunitat i Sandra Gómez a la ciutat. Per això, Sandra Gómez serà l’alcaldessa que millor representarà als valencians i valencianes”, ha finalitzat.