Menú

Gómez adverteix sobre la visita d’Ayuso: el PP porta a qui representa el model de destrucció i desmantellament de la Salut

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l’alcaldia de València, Sandra Gómez, ha advertit que sobre la visita de la presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que el PP ha convidat a qui representa el model de destrucció de Sanitat i ha reivindicat el treball que està fent el president de la Generalitat, Ximo Puig, per a reforçar i ampliar la xarxa d’atenció primària de centres de salut a València.

Gómez s’ha pronunciat en aquests termes després de visitar les obres del nou centre de Salut de Malilla que quintuplicarà l’espai de l’actual centre situat en un baix i ampliarà els serveis que presta. A tall d’exemple ha assenyalat que aquest nou centre se suma al de Tres *Forques però també a l’ampliació del Clínic o la transformació de l’antic centre la Fe de *Campanar en un gran centre d’especialitats, Ernest Lluch.

“Els socialistes vam demostrar amb aquestes inversions que defensem la sanitat pública de qualitat i universal, que a més atenga a tots els barris de la nostra ciutat perquè ningú es quede marginat ni fora del sistema d’atenció”, ha reivindicat i l’ha contraposat al “model de destrucció i desmantellament de la sanitat que representa Madrid”.

En aquest sentit, ha advertit que el PP vol “exportar aqueix model” i en aqueix context ha situat la visita de la *prensidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, a València. “Demà tindrem ací a la persona que representa la destrucció dels serveis públics i l’abandó de les persones més vulnerables que són les que més el necessiten”, ha advertit i ha recordat “la nefasta i tràgica gestió” que va dur a terme durant la crisi de la COVID-19.

Sandra Gómez ha posat l’accent que el nou centre de salut de Malilla “exemplifica molt bé el canvi de prioritats d’un govern socialista als governs del Partit Popular” i és que, ha apuntat, “no hi ha res més important per a nosaltres que cuidar la salut dels nostres veïns i veïnes”. “Davant està Ayuso i és una pena veure que el Partit Popular té com a gran proposta electoral exportar el model Madrid ”, ha lamentat.

“M’apesara veure com el PP valencià té com a gran proposta electoral importar el model Madrid de fallida, desmantellament i privatització de la Sanitat Pública”, ha afirmat i ha assenyalat que hui s’exemplifiquen molt bé els dos models: desmantellar enfront d’enfortir”.