Menú

Borja Sanjuán: “La taxa turística de l’1 al 19 de març revertirà en el sector de les Falles”

El regidor d’Hisenda i portaveu dels socialistes a la ciutat de València, Borja Sanjuán, ha destacat la gran afluència de visitants que està registrant València durant les Falles i ha recalcat la proposta que va realitzar la vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia, Sandra Gómez, perquè la taxa turística que es recapte entre l’1 i el 19 de març revertisca també sobre tots aquells que treballen per i per a les festes falleres. “A pesar que alguns pensen que som un llogaret que no interessa i que no té cap mena d’atractiu, la gent està omplint la ciutat de València. Hi ha moltíssims visitants que han vingut a la nostra ciutat en aquestes Falles i això demostra l’atractiu que té que té aquesta ciutat”, ha manifestat Sanjuán.

Per al portaveu socialista, l’enorme presència de visitants a la ciutat “per a gaudir de les nostres festes demostra que podem competir en un turisme de qualitat. I, per això, nosaltres defensem una taxa turística que permeta ser la millor ciutat per a viure i també la millor ciutat per a visitar. En molt en concret, proposem que aqueixa taxa turística que es recapte entre l’1 i el 19 de març revertisca també en els autèntics protagonistes de la festa, que són els artistes, els pirotècnics, les pròpies comissions falleres i tot el sector faller que són la raó per la qual València hui està plena i que també han de beneficiar-se en major mesura d’aqueix turisme que generen”, ha manifestat.

La taxa turística fallera és una de les propostes dels socialistes per a continuar millorant una de les festes més reconegudes de la ciutat i se suma al projecte que va anunciar la vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia, Sandra Gómez, per a revitalitzar la Ciutat de l’Artista Faller comprant totes les naus que tinguen un ús diferent a les activitats falleres de la mà de la Generalitat.