Menú

Sandra Gómez ret homenatge “als majors que al llarg dels anys han enriquit les Falles”

L’esplanada del riu Túria ubicada entre el pont de les Flors i el pont de l’Exposició acull hui la tradicional paella gegant organitzada pel Servici d’Envelliment Actiu per a les persones majors amb motiu de la celebració de les Falles. “Es tracta d’un acte que s’emmarca en el programa faller i que permet retre homenatge als qui al llarg dels anys han construït i col·laborat en l’enriquiment d’esta festa”, tal com ha explicat la vicealcaldessa i regidora d’Envelliment Actiu, Sandra Gómez, qui participarà en esta cita que congreguen cada any a milers de persones majors de tots els barris de València.

“En esta trobada- ha celebrat Sandra Gómez- les persones majors a més de degustar el plat típic de València, poden gaudir de la companyia de les Falleres Majors de València”. “Enguany, totes estes persones compartiran experiències amb Laura Mengó i Paula Nieto i les seus corts d’honor, màximes representants de la festa josefina que parlaran del present i escoltaran amb atenció històries del passat”.

Per la seua banda, la vicealcaldessa agrairà a totes les persones que gaudiran d’este acte, “el paper que han tingut en la transmissió i l’evolució de les Falles”. “És un acte molt especial que organitzem juntament amb les Falleres Majors de la ciutat per a rendir un homenatge a les nostres persones majors i reivindicar el paper que han tingut al llarg dels anys  per a construir una festa que hui és orgull de tota València i Patrimoni de la Humanitat”, ha finalitzat.

La vicealcaldessa i regidora d’Envelliment Actiu, Sandra Gómez, també assistirà demà de matí hora a la xocolatà organitzada amb el mateix objectiu a la Sala Jubiocio, i de vesprada participarà en els actes fallers organitzats pel Centre Municipal d’Activitats de Persones Majors de la Malva-rosa.