Menú

Sandra Gómez: “Comprarem les naus sense ús faller per a recuperar la Ciutat de l’Artista Faller”

La vicealcaldessa i candidata dels socialistes a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat un pla de la mà de la Generalitat de Ximo Puig per a adquirir les naus de la Ciutat de l’Artista Faller que estiguen destinades a usos diferents a l’artesanal faller. Així ho ha anunciat la candidata socialista durant el tradicional esmorzar faller que s’ha celebrat aquest matí a la Ciutat de l’Artista Faller que ha congregat a prop de 300 persones i on Gómez ha revelat que el premi Picota Paco Carsí a la trajectòria fallera d’aquesta edició ha sigut per a Pilar Calabuig.

“Volem ajudar al fet que aquest espai continue sent un motiu d’orgull per a tots els valencians i valencianes, un emblema identitari singular i únic de la nostra ciutat. Però per a això es necessita un compromís i és ací on jo ho proposaré a la Generalitat Valenciana i al meu president Ximo Puig que torne a recuperar la Ciutat de l’Artista Faller per als seus artistes, que compre tots aqueixos espais que no estan vinculats a l’ofici de l’artista faller, que s’han desnaturalitzat i que s’han dedicat a una altra cosa perquè els artistes que estan repartits per totes les zones de la nostra Comunitat, de la nostra província, que no tenen un espai únic i propi tornen a la seua casa, que és la Ciutat de l’Artista Faller”, ha manifestat la candidata socialista durant la seua intervenció acompanyada per la pròxima regidora de Cultura Festiva, Nuria Llopis.

Gómez, durant la seua intervenció davant els fallers i falleres de tots els barris, ha incidit en què les Falles són patrimoni de tota la ciutat i ha destacat que el seu projecte per a les festes estarà en mans d’una persona que les representa i que està absolutament vinculada a elles com és Nuria Llopis. Per a la candidata socialista. “Tenim un projecte en el qual treballem amb mà esquerra perquè tothom se senta representat, sense distincions. I crec que Nuria representa aqueix esperit de consens que aglutina a totes les festes i que ens ajudarà a portar-les més lluny encara”, ha manifestat Gómez.