Menú

Gómez exigeix a Catalá explicacions sobre les “pràctiques mafioses” contra periodistes valencians

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l’Alcaldia, Sandra Gómez, ha exigit a la candidata del PP, María José Catalá, que done explicacions sobre les “pràctiques mafioses” contra periodistes valencians que hui revela un mitjà de comunicació per investigar la corrupció dels populars valencians i de Rita Barberá.

“Sincerament, com a demòcrata, estic totalment consternada amb la informació que hui ha publicat Infolibre sobre enregistraments d’espionatge a periodistes que simplement feien el seu treball que era destapar els casos de corrupció del Partit Popular”, ha afirmat. Gómez ha manifestat el seu suport ·a tots els professionals que han sigut víctimes de les xarxes d’espionatge dels governs del Partit Popular utilitzant les clavegueres de l’Estat per a extorquir-los i amenaçar-los”.

Ha emplaçat al Partit Popular i a la candidata del Partit Popular “donar la cara i eixir hui a donar explicacions sobre com funcionava aquell entramat del qual ella formava part com a membre del Govern valencià”. “Aquest és el llegat de Rita Barberá que reivindicava tot el Partit Popular a València fa unes setmanes”, ha lamentat la dirigent socialista. “Ens ha d’explicar moltes coses sobre aquell llegat de corrupció, espionatge i coacció cap als periodistes per fer el seu treball”, ha advertit.

“Ens han d’explicar fins a on estan disposats a arribar per a tapar la seua corrupció i la seua mediocritat”, ha afirmat i ha recordat les amenaces de la candidata del Partit Popular contra els socialistes per denunciar les presumptes irregularitats en la privatització d’una universitat pública, sent ella consellera d’Educació. “Ens va amenaçar que ens atinguérem a les conseqüències si continuàvem denunciant la seua actuació irregular en venda de la VIU on vull recordar hui ella és professora i encara no ha volgut ensenyar-nos ni el seu contracte ni el seu salari”, ha relatat.

Sandra Gómez ha assegurat que davant les informacions revelades per Infolibre “ja sabem a què es referia i com li les gasta el Partit Popular amb totes aquelles persones que denunciem la corrupció: ens amenaça i ens fa xantatge amb els tentacles de les clavegueres de l’Estat”. Gómez ha reiterat el seu “suport i solidaritat amb periodista víctima de la xarxa d’espionatge i amb tots els professionals que pateixen les pressions i la manipulació diària del Partit Popular”.