Menú

Sanjuán exigeix Català que demane perdó: “Vol enfangar  per a tapar que porta tres anys sense treballar”

El regidor d’Hisenda i portaveu socialista a València, Borja Sanjuán, ha exigit a la portaveu del PP, María José Catalá, que demane “perdó” per “intentar enfangar la campanya com si fora una espècie de Trump cutre” amb acusacions “falses i molt greus” sobre aquesta corporació. “Les mentides tenen les potes molt curtes i, com el pitjor que es pot ser en polítiques mentidera i el pitjor que et pot passar és fer el ridícul, ahir va quedar com una mentidera, com una ridícula”. “El que el molesta a la portaveu del PP és que aquest Ajuntament i aquesta Comunitat són notícia perquè és on més baixa l’atur. Som líders com a ciutat en creació d’ocupació i el que està intentant és que no es parle d’això intentant enfangar la campanya”, ha continuat. 

Sanjuán que s’ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa convocada per a informar sobre matrícula de l’IBI, ha afirmat que ahir María José Catalá va fer “un sorprenent ridícul quan es va adonar que ajuntaments i institucions on governen els seus companys havien contractat amb les mateixes empreses amb total normalitat, com havia fet l’Ajuntament de València i pels mateixos procediments que s’ajusten perfectament a la llei”. Per tant, ha manifestat que María José Catalá “hauria d’eixir hui a demanar perdó a aquesta ciutat”.

 “El problema és que ella el que està intentant fer és que es parle mal d’aquesta ciutat intentant vincular-la amb pràctiques que ella va conéixer molt de prop quan governava el PP”, ha afirmat i recordat que a l’Ajuntament governat per Rita Barberá “van succeir coses molt curioses com el cas Majestic que segur que ja coneixerà per algun company que actualment forma part del seu equip”. De la mateixa manera que ha recordat que en l’empresa pública EMARSA, “sent ella consellera, es va signar algun tipus de factura que tenia a veure el que es va denominar amb traductores romaneses” i ha demanat que “sobre aquestes qüestions també podria donar alguna informació”.

 Sanjuán ha advertit que Catalá va llançar ahir “una sèrie d’acusacions molt greus” però “com les mentides tenen les potes curtes, va tardar poc a quedar en ridícul i com una mentidera”.

“No pot intentar davant la falta de projecte, davant la falta de treball, davant el no haver fet res durant tres anys que aquests tres mesos que ens queden de campanya es basen en un fang constant, en una acusació absolutament infundada, en la mentida i sobre el ridícul”, ha qüestionat. “El ridícul que va fer ahir Catalá no parla bé d’ella, però sobretot no parlen bé d’ella ni de la política, on va estar molt temps en l’oposició”, ha asseverat encara que ha objectat que “aquest tipus de persones que fan el ridícul d’aquest calibre perjudiquen la política”. “Jo estime molt la política i hi ha persones que no la dignifiquen i ahir va ser el cas de María José Catalá”, ha sentenciat.