Menú

Sandra Gómez: “El PP ha de demanar perdó per la seua política de faules per a intentar tapar la seua corrupció”

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l’Alcaldia, Sandra Gómez, ha demanat al PP que demane perdó” per la política de faules i fake news que està desenvolupant la seua candidata a València per a intentar tapar els judicis per corrupció contra els seus companys Francisco Camps i Alfonso Rus i les investigacions per la seua porta giratòria en la universitat que va malvendre quan era consellera d’Educació, el conegut com a cas Catalá”.

“El Partit Popular sap molt bé de trames i, de fet, ara mateix s’està jutjant a la seua trama Gürtel. Ens donaran algun tipus d’explicació els candidats del Partit Popular de quin tipus de relació tenien amb el Bigots? Ens donarà algun tipus d’explicació la candidata del Partit Popular de quina relació tenia quan era alcaldessa de Torrent amb el president Camps? Ens donarà algun tipus d’explicació de per què va vendre la VIU a un grup amic per una preu que fins al propi candidat actual de Vox va haver de denunciar? Ens donarà algun tipus d’explicació de per què, sent ja consellera d’Educació, va vendre una universitat pública a un grup privat i hui està fent classes en aqueixa mateixa universitat? Ens donarà algun tipus d’explicació de per què no ens vol ensenyar el seu contracte laboral? Ens donarà algun tipus d’explicació de per què no ha fet públic el seu sou?”, s’ha preguntat.

La candidata socialista, a més, ha insistit que “el PP ha de demanar perdó per la seua estratègia d’enfangar i tractar d’estendre la seua corrupció a la resta de partits. I si no, que expliquen per què Juanma Moreno Bonilla, el senyor Mazón o el candidat de Saragossa han contractat amb la mateixa empresa que ells denuncien a l’Ajuntament de València”, ha continuat.

“Nosaltres hem donat ja tota la informació i és pública i transparent. Es tracta d’una empresa que treballa amb ajuntaments i corporacions de tota Espanya. Tant és així que la Junta d’Andalusia, a través de la Conselleria de Presidència de Juanma Moreno Bonilla, ha contractat aquesta empresa per un valor de 7.000 euros, igual que l’Ajuntament de Saragossa, on l’alcalde de Saragossa és també el candidat del PP. Per tant, aquesta política de faules, d’enfangar, que defensa el Partit Popular no demostra més que el Partit Popular a l’única cosa que puga aspirar en aquesta ciutat és a intoxicar i general fake news amb informacions absolutament insidioses”, ha finalitzat.