Menú

Sandra Gómez: “La mà del PSOE es nota en totes les coses de la València que t’agrada”

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l’Alcaldia, Sandra Gómez, ha presentat aquest matí la campanya Conmanoizquierda.org, una acció que incideix en què totes les coses bones que han passat a la ciutat durant els huit anys de govern progressista tenen el segell del Partit Socialista liderat per Sandra Gómez. “Vull ser alcaldessa de València perquè per a mi no hi ha res més important que treballar per la meua ciutat, la ciutat en la qual he nascut, he crescut i on estan les persones que més vull. La ciutat en la qual creixerà el meu fill. I, per això, tinc clar que vull ser una alcaldessa que se centre en les coses que realment importen a la majoria dels valencians i valencianes i que li pose les coses molt difícils a qui vol perjudicar-los”, ha destacat Gómez al costat de la lona gegant de més de 370 metres quadrats que dona imatge a la campanya i que s’ha desplegat aquest matí al carrer Jacinto Benavente.

“En aquests 8 anys en què he sigut vicealcaldessa, he treballat perquè València siga un exemple de recuperació econòmica i social després de la crisi sanitària i la crisi energètica, perquè aquestes crisis no deixaren a ningú arrere i perquè el model que estem impulsant d’una València més verda, més sostenible, arribarà a tots els barris. I tots aquests objectius els hem aconseguits amb mà esquerra: mà esquerra per a saber a qui havíem de representar, però també mà dura per a posar-li les coses molt difícils als qui pretenien beneficiar-se de la nostra ciutat a costa de perjudicar la majoria”, ha indicat.

La candidata socialista ha destacat que, gràcies a la mà esquerra dels socialistes, València és un exemple en tota Espanya de recuperació econòmica i de generació d’ocupació. “A València hi ha 98.000 persones més treballant que en 2015 i empreses com Lufthansa, Siemens o Hitachi entre moltes altres s’han instal·lat ací generant ocupació de qualitat. Gràcies a la nostra mà esquerra, hem passat de ser una de les ciutats amb més endeutades a tindre una de les menors deute per habitant de tota Espanya”, ha destacat Gómez.

La vicealcaldessa ha assenyalat la mà esquerra dels socialistes en fites com la València ciutat de places per a tots els barris i codis postals o en “la inversió històrica en infraestructura sanitària per a la ciutat amb nous centres de salut com els de Tres Forques i Malilla o les ampliacions del Clínic i la reactivació del complex Ernest Lluch en l’antiga Fe que el PP va deixar morir”.

La candidata socialista també ha destacat, per contra, la seua ‘mà dura’ “per a defensar a la majoria enfront dels fons voltors i els especuladors”, enfront del màxim accionista del València, “exigint que acabe l’estadi i el poliesportiu de Benicalap”, enfront dels casos de corrupció del PP com l’advocada que va defensar l’erari públic contra el cas Gürtel o enfront dels intolerants de l’autobús del ‘Fes-te Sentir.’

“Són alguns exemples del treball que hem realitzat i vull llançar el missatge a la majoria dels valencians i valencianes que el meu treball i el del Partit Socialista és el que representa a València i el que li agrada a la immensa majoria: el de la València ben gestionada, que aposta per fer les coses molt millor i que siga capaç de traure el màxim potencial d’aquesta ciutat. València ha avançat molt en aquests últims huit anys i ací es nota la mà del Partit Socialista. Però encara podem fer les coses millor i, per això, vull demanar la confiança a la immensa majoria dels ciutadans i ciutadanes per a aconseguir aqueixa València en la qual la majoria se senta representada i per aqueixa València que a la immensa majoria dels valencians i valencianes li agrada”, ha finalitzat.