Menú

La multinacional de servicis financers Apex arriba a la ciutat de la mà de Invest in València  

L’Oficina d’Inversions Invest in València, posada en marxa per l’Ajuntament de València en col·laboració amb Cambra València, ha anunciat l’arribada del grup Apex a València, a qui ha acompanyat en el seu procés d’implantació.  

El Grup Apex, fundat en 2003, és un proveïdor mundial de servicis financers que gestiona actius de clients per valor de 3 bilions de dòlars. Amb més de 80 oficines a tot el món i 11.000 empleats en 38 països, Apex Group presta serveis a gestors d’actius, institucions financeres, clients privats i family offices.

La nova oficina del Grup Apex a València se suma a les que ja posseeix a Espanya. Recentment ha ampliat la seua gamma de serveis per al sector industrial. Els representants del Grup Apex han anunciat que l’empresa té previst crear inicialment al voltant de 100 nous llocs de treball a València enguany i espera duplicar la seua presència a València fins a 200 persones a la fi de 2024.

El regidor d’Hisenda i Sectors Econòmics, Borja Sanjuán, ha indicat que “València és el lloc on estar, on crear i fer créixer projectes capdavanters i la implantació de Apex a València així ho confirma”. “El treball de l’equip de Invest in València resulta clau per a la captació de nous projectes, per això hem de continuar treballant en la senda de la col·laboració pública privada per a crear noves oportunitats generadores de més i millors ocupacions, perquè la nostra ciutat siga punta de llança d’esta nova economia del coneixement”.

El president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, ha ressaltat la importància de l’arribada d’estos projectes internacionals a València: “El Grup Apex és exemple d’una empresa innovadora, centrada en tecnologia, amb una cultura oberta i centrada en el talent. Projectes com Apex són els que generen alt valor afegit i impacte econòmic a la ciutat. Són generadors d’oportunitats perquè el talent es quede a València.”

Manuel Rodríguez d’Andrés, director regional del sud-est d’Europa, ha assenyalat que “València era l’elecció més clara. Tenim grans ambicions de creixement i estem segurs que València oferix el grup adequat de professionals amb talent i altament qualificats per a ajudar a impulsar este creixement”.

El propòsit del Grup Apex és ser una mica més que un proveïdor de serveis financers i s’ha compromés a impulsar un canvi positiu per a fer front a tres àrees principals: el medi ambient i el canvi climàtic, l’empoderament de les dones i la independència econòmica, l’educació i la mobilitat social.