Menú

València Activa acosta els seus programes d’ocupació, formació i emprenedoria als barris amb les fires ‘Places per L’Ocupació’

València Activa ha organitzat un nou cicle de ‘Places per L’Ocupació’, les fires d’ocupació, formació, emprenedoria i innovació econòmica amb les quals donaran a conéixer els serveis i programes posats en marxa des de l’àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació per a millorar l’ocupabilitat de la ciutadania i dinamitzar el sistema local d’ocupació.

La fira, dirigida a persones demandants d’ocupació, persones emprenedores, potencials emprenedors, i petites i mitjanes empreses, pretén a més posar en contacte a persones que busquen ocupació amb potencials ocupadors, reforçar vincles d’emprenedors amb entitats, institucions i el teixit socioeconòmic de cada barri.

El regidor d’Hisenda i Sectors Econòmics, Borja Sanjuan, ha recordat que “amb ‘Places per L’Ocupació’ volem conéixer la realitat de cada barri i oferir al veïnat les eines necessàries per a millorar la seua situació laboral, les eines necessàries per a trobar ocupació o posar en marxa un projecte empresarial; per això acostem els serveis d’orientació, assessorament i emprenedoria als barris que més ho necessiten. Volem que totes les persones que habiten la nostra ciutat tinguen les mateixes oportunitats, també laborals”

La fira dirigida a persones desocupades, emprenedores i xicotetes i mitjanes empreses, també pretén posar en contacte a persones que busquen ocupació amb potencials ocupadores, reforçar vincles d’emprenedors amb entitats, institucions i el teixit socioeconòmic de cada barri, així com dinamitzar el sistema local d’ocupació.

Els veïns i veïnes de la zona podran informar-se en els diferents estands de València Activa, com el de ‘Barris per l’Ocupació’, la xarxa de centres d’ocupació locals que ofereix atenció personalitzada, ‘Agència D’Ocupació’, que explicaran als usuaris i usuàries com inscriure’s en l’agència d’intermediació que posa en contacte a persones desocupades amb empreses que ofereixen llocs de treball, ‘Emprenedoria’, l’estand de la qual oferirà informació sobre emprenedoria així com sobre l’ecosistema innovador i tecnològic; a més d’un estand dedicat a tots els programes i serveis que s’han impulsat des d’ Espai Lidera, un punt de trobada i visibilització de dones emprenedores i lideresses. També seran presents amb espai propi diferents agents socials.

A això cal sumar diferents activitats addicionals com a accions lúdiques per a xiquets i xiquetes on els més xicotets han gaudit fomentant la imaginació a través d’activitats relacionades amb l’emprenedoria tecnològica.

Al llarg de l’any se celebraran 3 fires, sempre en dissabte i sempre en horari de demà. La nova edició de ‘Places per L’Ocupació’ se celebrarà el pròxim 4 de març en la Plaça Roma, en el barri de Nou Moles.