Menú

Sandra Gómez: “El PSOE és la València de les places i el PP la de les carreteres i la contaminació”

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l’Alcaldia, Sandra Gómez, ha defensat el model socialista d’una València més verda, amb més espai per als vianants i més segura per als seus veïns i veïnes enfront del “model de carreteres, mals fums i de contaminació que vol impulsar la portaveu del Partit Popular”. “Nosaltres defensem un model de ciutat com el de ‘València ciutat de places’ i la senyora Catalá i el Partit Popular, una ciutat de cotxes, de carreteres, de mals fums, de contaminació i d’asfalt”, ha manifestat Gómez.

“En aquestes eleccions, la gent tindrà clarament visibles les dues opcions: mentre nosaltres apostem per una ciutat que ha sigut mereixedora de la capitalitat verda europea, apostant per conversions en zona de vianants i renaturalitzacions, fent una ciutat més amable, més verda i més resistent al canvi climàtic, el PP proposa tornar als 90 i fer ciutats de grans avingudes, on es prioritze el vehicle privat, el trànsit i els mals fums”, ha insistit la candidata socialista després de les crítiques de la portaveu del PP al projecte de la superïlla de la Petxina que ha impulsat des d’Urbanisme i que permetrà generar un nou espai per als vianants per als veïns i veïnes del barri.

Gómez, a més, ha incidit en la transparència del govern socialista a l’Ajuntament de València enfront del “obscurantisme i les sospites” que recauen sobre la gestió de Catalá durant l’anterior govern del PP aguaitat per la corrupció. “Parla també de la qüestió de la despesa pública. Nosaltres som transparents i, com no podria ser d’una altra manera, publiquem el cost de qualsevol contracte. Alguna cosa que la senyora Catalá no té costum de fer perquè encara seguim sense saber a hores d’ara el cost del seu contracte en la VIU com a professora”, ha continuat la vicealcaldessa.

La candidata socialista ha posat en qüestió que la portaveu del PP “es permeta el luxe de donar algun tipus de lliçó respecte a quant costa una obra o quant costa una inversió d’aquestes característiques quan encara no ha donat ni una sola explicació de quant ens ha costat als valencians i valencianes la privatització irregular que va fer d’una universitat pública com la VIU quan ella era consellera d’Educació”, ha finalitzat.