Menú

Urbanisme aprova l’actualització de les fitxes dels coberts de la Marina

La Comissió d’Urbanisme ha aprovat este matí l’actualització de les fitxes de protecció dels coberts de la Marina. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha explicat que “l’objectiu és, d’una banda, deixar les normes clares sobre el que es pot fer i el que no en estos espais i, en segon lloc, donant seguretat jurídica tant a l’Ajuntament com als qui estiguen interessats a desenvolupar els seus projectes”.

Gómez s’ha manifestat en estos termes davant els mitjans de comunicació en l’acte d’homenatge als portuaris que ha tingut lloc al Port de València. Una vegada aprovades les fitxes, està previst que La Marina d’Empreses puga fer les consultes prèvies pertinents a la comissió de Patrimoni per a estudiar l’encaix del projecte. Esta correcció s’aprovarà en el Ple del dijous i posteriorment passarà a la Comissió Territorial d’Urbanisme per a la seua aprovació definitiva.

“Per a l’àrea d’Urbanisme és un projecte rellevant i treballarem perquè els projectes tinguen possibilitat de situar-se en els diferents espais que tenim disponibles, però especialment en La Marina”, ha remarcat. En el cas de la Llançadora, ha indicat que es tracta de “un projecte que té una necessitat d’espai important” i ha assegurat que “no hi ha cap dubte que es quedarà ací i es quedarà, a més, en la Marina de València”.

Sandra Gómez ha fet una crida a “posar les coses fàcils perquè La Marina siga un pol d’atracció d’empreses. És una de les zones amb major protecció i més capacitat d’atraure inversions i empreses per a instal·lar-se en ella, per la qual cosa hem de posar les coses fàcils i arribar a acords definitius sobre la dissolució del consorci”. Igualment, ha manifestat la seua “voluntat d’arribar a consensos amb totes les parts per a arribar a un acord definitiu que evite que hi haja bloquejos per al que hem de passar pàgina a l’època del Consorci i de l’ens liquidador i buscar una solució de futur”.