Menú

Sandra Gómez suma a Dolors López per a impulsar la ‘València de les cures’

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l’Alcaldia, Sandra Gómez, ha anunciat que Dolors López, representant de la Conselleria en el Pla de Salut Mental de la Generalitat, integrant de la Mesa de Prevenció del Suïcidi de l’Ajuntament de València i autora d’algunes de les publicacions més destacades sobre la prevenció del suïcidi, se suma al projecte que liderarà Sandra Gómez com a alcaldessa de València. “Li he demanat a Dolors López que s’incorpore al meu equip de la llista municipal perquè vull que forme part del pròxim Ajuntament socialista, del pròxim equip de govern de l’Ajuntament de València, perquè ens preocupa molt tota la qüestió relacionada amb la salut mental”, ha manifestat.

“La salut mental és una qüestió de salut pública on totes les administracions i especialment l’Ajuntament hem d’abordar-la sense demora. Hi ha moltes persones a la nostra ciutat que tenen problemes de salut mental i que no tenen ni els recursos ni els mitjans suficients per a poder atendre-ho quan és una qüestió que afecta directament la seua salut. I per a mi, la salut és una de les qüestions primordials de les quals ha d’ocupar-se l’Ajuntament en aquest mandat”, ha afegit.

La candidata socialista a l’Alcaldia ha subratllat que una de les seues prioritats com a alcaldessa serà atendre totes les qüestions relacionades amb la sanitat i amb les cures. “Vull fer una València de les cures, una València que cuida a les persones, que cuida als seus veïns i veïnes. Un Ajuntament preocupat, per tant, per cuidar als seus veïns i veïnes”, ha continuat.

“És una de les meues grans apostes i per això crec que la persona més idònia per a dur-la a terme és Dolors López, una dona referent perquè va ser una de les primeres persones en tota Espanya que va trencar el tabú del suïcidi, del drama o dels problemes que vivien les famílies que havien perdut a una persona pel suïcidi. Una persona que és una referent nacional, que hui és una gran assessora a nivell del Govern d’Espanya en totes les qüestions relacionades amb la salut mental i que hui és referent tant en la prevenció del suïcidi com en l’acompanyament de moltes famílies que han perdut un ser estimat”, ha indicat Gómez.

“Per això, crec que hi ha poques persones que tinguen més legitimitat o que siguen més representatives per a abordar el problema de la salut mental com Dolors López. I també per a ser una referent per a fer de València una ciutat de les cures. Una València que cuida als seus veïns i veïnes i que es preocupa per ells i pel seu benestar. Per això, és un honor i un privilegi que Dolors López se sume al nostre equip i que siga una d’aqueixes persones que realment representen a la ciutat de València”, ha conclòs.

Executiva i candidatura

Dolors López se suma a la llista de persones que acompanyaran a Gómez en la seua candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig i que la vicealcaldessa ha anat revelant en les últimes setmanes amb els anuncis de Maite Ibáñez, actual regidora d’Acció Cultural i Educació, Nuria Llopis, periodista i candidata a la Regidoria de Cultura Festiva, i María Pérez, actual secretària autonòmica de Transports i Mobilitat en el Consell i anterior directora gerent de l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV).

L’Executiva del Partit  Socialista a la ciutat de València aprovarà aquesta mateixa vesprada la proposta de noms que conformaran la candidatura completa de Sandra Gómez en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

La llista, una vegada aprovada per l’Executiva, serà sotmesa a votació en les diferents assemblees de les agrupacions de districte que se celebraran entre el dimecres i el dijous.