Menú

Sandra Gómez explica el Pla de La Saïdia als veïns i veïnes

La candidata socialista a l’Alcaldia de València i vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha explicat aquest matí a les veïnes i veïns de La Saïdia el Pla Urbanístic per a acabar amb els solars que estan pendents de desenvolupar i que generaven problemes de degradació i abandó. Així li ho ha traslladat a les veïnes i veïns del districte que s’han acostat a l’espai ‘De tu a tu’, que hui s’ha instal·lat en la zona de Ruaya, i en el qual Gómez ha recollit reivindicacions ciutadanes, després de recórrer els comerços de la zona i mantindre una trobada amb les entitats veïnals.

“Tenim un pla per a substituir els solars per zones verdes, dotacions públiques i generar, per tant, el que ha de ser un barri per als seus veïns i veïnes, amb un projecte important que és el de la recuperació de tota la zona de Guatla”, ha destacat. En aquest sentit, ha reivindicat el treball dut a terme per la delegació de Desenvolupament i Renovació Urbana que ella dirigeix per a donar una alternativa al macro-hotel i garantir que tota aqueixa continue sent un barri residencial”.

Aquesta mateixa setmana, Sandra Gómez va presentar el Pla de Reforma Interior que preveu l’obtenció de més 10.000 metres quadrats per a serveis públics, més de 11.000 m² per a zones verdes i per als vianants, i 357 nous habitatges, mitjançant actuacions als carrers Guatla i Doctor Olóriz; en el camí de Montcada; i a l’entorn del carrer Sagunt i el Mercat de Sant Pere Nolasco.

“Un pla urbanístic que permetrà millorar barris consolidats de la ciutat”, ha remarcat la candidata socialista qui ha posat l’accent en el fet que l’objectiu d’aquest projecte és la urbanització conjunta dels solars, així com l’obtenció gratuïta dels sòls corresponents a dotacions i espais lliures, i la urbanització dels vials i jardins corresponents.