Menú

Hisenda eleva fins als 214 milions les inversions en 2023 després d’incorporar 78 milions dels romanents

La Junta de Govern de l’Ajuntament de València ha aprovat la incorporació dels romanents afectats procedents de projectes de l’exercici anterior, que s’incorporaran als pressupostos de 2023. El regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, ha explicat que, gràcies a esta operació, les inversions previstes per enguany creixeran per damunt dels 200 milions d’euros. “En la Junta de Govern hem aprovat la incorporació dels romanents afectats de l’Ajuntament de València, la qual cosa ens permetrà incrementar en més de 78 milions d’euros les inversions que enguany executarem a la nostra ciutat”, ha manifestat Sanjuán.

L’edil d’Hisenda ha subratllat que, després de la incorporació dels romanents aprovats en la Junta de Govern, “ja tenim previstos quasi 214 milions d’euros que arribaran als nostres barris i que impulsaran l’economia de la ciutat de València. Un any més, serem un dels ajuntaments d’Espanya que més invertix per habitant per damunt d’altres ciutats com, per exemple, Madrid”, ha indicat.

Dels romanents afectats, és a dir, que procedeixen d’inversions que es van encetar l’any anterior, 21’5 estan destinats a desenvolupar projectes relacionats amb programes europeus i d’altres 18 milions per als diferents projectes de regeneració de la ciutat que està impulsant la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana.

Arquitectura i Servicis Centrals i el Cicle Integral de l’Aigua disposaran, respectivament, de 6 milions per a continuar executant les inversions que van començar en 2022. Bombers i Emergències mobilitzaran d’altres quatre milions i Infraestructures, 3,8 milions.