Menú

València mostrarà el seu potencial com a ciutat bressol de talent i destinació d’inversions en el certamen internacional 4YFN

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, participarà juntament amb 12 agents facilitadors de l’ecosistema emprenedor local, en la novena edició del 4YFN. Es tracta d’un esdeveniment de referència internacional que se celebra a Barcelona entre el 27 de febrer i el 2 de març i que reunix a empreses emergents, inversors, institucions, corporacions i altres actors. Té lloc en el marc del GSMA Mobile World Congress, reforçant l’impacte i visibilitat de l’ecosistema valencià.

Amb el títol “Time 4 València”, València Activa reunix 12 agents de referència en l’ecosistema local per a connectar amb el seu públic objectiu i visibilitzar el potencial de l’ecosistema emprenedor valencià. Estes entitats que participaran en l’espai facilitat per València Activa són BigBan, Draper B, Fundación ValenciaPort, GoHub, Ideas UPV, Innsomnia, Invest in VLC, Kmzero, Lanzadera, Plug&play, Startup VLC y Zubi Group.

El regidor d’Hisenda i Sectors Econòmics, Borja Sanjuan, ha explicat que “tornem de nou a 4YFN per a donar-nos a conéixer com hub de referència en matèria d’innovació, coneixement i tecnologia, per a posicionar la ciutat com a bressol de talent i destí d’inversions i, sobretot, per a visibilitzar i projectar internacionalment el nostre talent local i que el món sàpia que és el moment valencià, que València és la ciutat on estar i per la qual apostar”.

Enguany, per primera vegada, València comptarà amb un estand propi on mostrar el potencial que té com a ciutat emprenedora. A més de comptar amb àrea expositiva, hi haurà espai per a xarrades i conferències que visibilitzen el talent local i els projectes amb segell valencià. També hi haurà sessions de treball en xarxa on poder connectar amb agents d’inversió i altres actors de l’ecosistema tecnològic internacional.

“Per a esta edició es reforça la presència valenciana amb un estand més gran -dupliquem espai- amb programació i esdeveniments propis per a reforçar la visibilitat de l’ecosistema local, perquè puga tindre més projecció en este esdeveniment de referència per al sector. Volem que tinguen el millor aparador i que la seua participació siga beneficiosa. El 4YFN ha de ser una plataforma de creixement per als nostres emprenedors i emprenedores”, ha recordat Sanjuan.

En esta edició, València Activa, en col·laboració amb els agents que l’acompanyen, ha preparat una nodrida agenda durant els 4 dies en què es desenvoluparà l’esdeveniment. L’objectiu és abordar temes clau per a mostrar-li al públic internacional i nacional d’esta trobada tecnològica, per què és el moment valencià i quin ingredient té la ciutat per a atraure i retindre talent i inversió.

S’han programat sessions on les i els assistents podran conéixer l’ecosistema valencià a través de casos d’èxit, presentació d’esdeveniments tecnològics, introducció als programes i servicis de suport a l’emprenedoria, la proliferació de transferència tecnològica entre corporacions i empreses emergents, així com sessions pràctiques d’accés a inversió, entre altres.

4YFN, l’aparador perfecte per a la innovació amb segell valencià

Gràcies a esta convocatòria les empreses emergents expositores disposaran d’un espai físic per a mostrar els seus projectes davant més de 60.000 assistents que s’esperen, tenint també l’oportunitat de potenciar els seus coneixements, teixir noves xarxes i generar negoci.

“El 4YFN oferix a les startups excel·lents possibilitats de connexió i permet a persones emprenedores, inversores, empreses i institucions públiques relacionar-se i crear aliances a més de nous negocis i col·laboracions”, ha remarcat el regidor.

Sanjuan ha ressaltat a més que “este esdeveniment internacional suposa una magnífica ocasió per a donar a conéixer les oportunitats i avantatges que oferix València per a emprenedors i inversors, així com mostrar el talent que existix a la nostra ciutat. Amb la nostra participació generarem un reclam perquè empreses internacionals s’instal·len i desenvolupen la seua activitat a la nostra ciutat”.

Finalment, Borja Sanjuan també ha explicat que “des de València Activa acompanyem a les empreses i promovem i facilitem la presència de startups i agents innovadors en fires internacionals com el 4YFN, on els principals actors internacionals com a grans tecnològiques i referents del sector de la innovació poden conéixer les grans idees i projectes amb segell valencià”.