Menú

Sandra Gómez: “El PSOE és el partit que garanteix l’accés a la sanitat pública”

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha reivindicat al PSOE com el “partit de la sanitat pública” després d’haver invertit en infraestructures sanitàries i en millores del sistema de salut durant els huit anys al capdavant de les institucions més del que va invertir el PP en 24 anys. “La gran bandera del Partit Socialista a València aquests anys ha sigut la millora de tota la infraestructura tant de la xarxa primària com d’hospitals de la ciutat. S’ha fet una inversió històrica. De fet, s’ha invertit més en aquests huit anys que en els 24 anteriors de la dreta”, ha manifestat durant l’acte ‘Més Sanitat Pública’ en el qual ha participat juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i que ha congregat a més de 150 persones.

Gómez ha subratllat que la històrica inversió en el sistema públic de sanitat de la Generalitat de Ximo Puig a la ciutat “ha permés obrir nous centres de salut com el de Malilla i el de Tres Forques així com l’ampliació de l’Hospital Clínic o la millora i renovació de l’antiga fe, actual complex sanitari Ernest Lluch”, ha indicat durant la seua intervenció.

La vicealcaldessa ha incidit en què la Generalitat de Ximo Puig s’ha bolcat amb la sanitat pública i, per això, ha argumentat, “s’ha incrementat un 70% el pressupost de sanitat sobre el que invertia el PP, més preocupat per la Fórmula 1 i a fer negoci a costa de la salut dels valencians i valencianes”. La candidata a l’Alcaldia, a més, ha defensat que en aquests huit anys de govern socialista s’ha restaurat la universalitat de la sanitat, s’ha garantit la gratuïtat per a persones vulnerables o l’accés als fàrmacs per a l’hepatitis C. “Aquestes decisions van marcar un canvi amb les polítiques del PP en el qual estem aprofundint sumant més professionals a la sanitat valenciana i creant unes infraestructures que siguen referents i públiques enfront del model de privatització del PP”, ha continuat.

En aquest sentit, Gómez també ha subratllat l’esforç del Partit Socialista per a incrementar el servei de salut públic i poder atendre un dels problemes que més està afectant els valencians i valencianes: la salut mental. I per a això es posarà en marxa el Pla de Salud Mental més potent d’Espanya. “El Partit Socialista és, sens dubte, el partit de la sanitat pública. Tenim clar que és un element vertebrador del nostre projecte polític i per a nosaltres ha sigut la nostra preocupació i ocupació principal que la ciutat de València tinga la millor infraestructura sanitària possible”, ha finalitzat.