Menú

València Activa llança ‘GestiónART’, un cicle de tallers per a ajudar les persones emprenedores a canalitzar els seus projectes

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, ha llançat el cicle de tallers ‘GestiónART’, una sèrie de sessions totalment gratuïtes on tractar qüestions de gran interès per al correcte funcionament d’un projecte relacionades amb la gestió i l’administració.

El regidor d’Hisenda i Sectors Econòmics, Borja Sanjuan, ha explicat que “amb aquesta formació volem ajudar les persones emprenedores de la ciutat al fet que puguen gestionar els seus projectes establint unes bases fermes que garantisquen la seua supervivència, per això es tractaran àrees clau per a administrar i controlar un negoci com les obligacions fiscals, els contractes, o legislació, sense deixar de costat qüestions relacionades amb la digitalització.”

Gràcies al cicle de tallers ‘GestiónART’ les i els emprenedors de la ciutat podran formar-se sobre diverses matèries de tall multidisciplinari com a obligacions fiscals i tributàries del negoci, gestió laboral relacionada amb treballadors/as i assistència tècnica en la gestió comptable, economicofinancera, tot amb l’objectiu de proporcionar coneixements per al bon fi de les idees o projectes d’emprenedoria que es desenvolupen a la ciutat.

El programa té caràcter modular independent, de manera que les persones interessades poden optar per realitzar totes les sessions o solament aquelles que els resulten més interessants. Els tallers s’impartiran tots els dimecres de febrer i març a les 9.30 hores en la seu de València Activa. Tindran una duració d’una hora i mitja i les i els assistents podran plantejar supòsits pràctics reals que els ajuden en la gestió diària del seu negoci.

Els tallers han començat hui i les i els assistents han pogut aprendre tot sobre les obligacions fiscals i desgravacions, la setmana següent podran endinsar-se en qüestions relacionades amb el comerç electrònic i el 22 febrer, coneixeran les diferents ajudes i subvencions en l’àmbit autonòmic.

El mes de març començarà amb un taller sobre tipus de societats, diferències, avantatges i desavantatges i per al 8 de març, Dia de la Dona, es preveu una sessió especial de subvencions i ajudes destinades a dones emprenedores. El 15 de març s’explicarà per a què serveixen les marques i PDD, la setmana següent, el dia 22 de març es donaran les claus de la nova Llei de Startups.i el 29 març es parlaran dels diferents tipus de contractes.

Les persones interessades poden informar-se en la pàgina web de València Activa i inscriure’s seguint les indicacions que allí es recullen.

València Activa, impulsant l’emprenedoria

Aquesta iniciativa formativa s’emmarca dins de l’oferta de programes, accions i ajudes per a persones emprenedores posada en marxa per València Activa, i amb l’objectiu de promoure la creació i consolidació de nous projectes empresarials i fomentar l’emprenedoria.

A aquesta acció formativa se sumen serveis i programes com els espais de cotreball Co-Crea-Te i Espai Lidera, el Punt d’Atenció a l’Emprenedor/a, les ajudes municipals per a la creació i consolidació d’empreses, el servei de transmissió empresarial ‘Reactivem’ o la xarxa d’emprenedors innovadors ‘Vit Emprende’.

“Des de València Activa treballem perquè totes les persones emprenedores puguen accedir de manera gratuïta a les eines necessàries per a la posada en marxa dels seus negoci i secundar així l’activitat econòmica de les persones autònomes i micropimes, persones físiques o jurídiques, per a fomentar l’emprenedoria i la creació de llocs de treball a la ciutat de València”, ha destacat Sanjuan.