Menú

Borja Sanjuán: “La portaveu del PP fabrica faules perquè està desesperada per tapar el ‘cas Catalá’ de la VIU”

El portaveu del PSPV-PSOE a la ciutat de València, Borja Sanjuán, ha reprovat aquest matí a la portaveu del PP per difondre faules en les Corts sobre l’Ajuntament i sobre la ciutat. “La senyora Catalá és una política absolutament desesperada. Ha esclatat el ‘cas Catalá’ de la VIU, on hem vist que va privatitzar una universitat pública per sis vegades menys del que va costar, que hui dia continua cobrant diners d’aqueixa universitat, no sabem quant perquè es nega a aclarir-ho, i, per a tapar aquest escàndol s’està dedicant a fabricar faules”, ha manifestat.

Sanjuán ha ressaltat els “besos i abraçades” de la candidata popular el passat cap de setmana amb membres dels majors generadors de faules de l’extrema dreta, condemnats per difondre missatges d’odi. “L’altre dia s’abraçava amb membres de l’extrema dreta mediàtica, experts a generar notícies falses, i hui veiem que ella ha assumit el mateix rol”, ha continuat.

“Crec que una persona que està intentant generar mal nom de la ciutat, mal nom de l’administració, que està intentant convéncer a tothom que tots són igual d’opacs que ella el que ha de fer és donar explicacions. I si no és capaç de donar-les, perquè no les està donant, ha de renunciar a ser candidata a l’Alcaldia de València. És una persona a la qual aquest ple està molt prop d’haver de reprovar per no donar explicacions pel cas VIU”, ha finalitzat el portaveu socialista.