Menú

AUMSA millora l’aparcament de Martí Grajales per a atendre les necessitats dels venedors del mercat del Cabanyal

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha mantingut una reunió aquest matí amb venedors del Mercat del Cabanyal i veïns per a informar-los sobre les millores que es duran a terme sobre l’aparcament de Martín Grajales, així com per a recollir els seus suggeriments.

Gómez ha recordat que AUMSA ha assumit la gestió directa d’aquest aparcament per a “oferir un servei públic d’estacionament en el barri del Cabanyal-Canyamelar, atés que hi ha un problema de falta d’estacionament”. “Volíem oferir aquest aparcament com un servei públic a preus públics per a oferir alternatives d’estacionament a tots els veïns i veïnes recuperant aquest aparcament que el Partit Popular va regalar a una de les seues empreses amigues”, ha assenyalat.

Així, ha recordat que aquesta empresa “va fer fallida” i “va deixar abandonat l’aparcament, amb molts problemes i ara farem una inversió molt important perquè puga donar el millor servei públic a tots els veïns i veïnes i als venedors del mercat”.

Per a donar resposta les necessitats dels venedors del mercat, “durem a terme una sèrie d’obres de reformes i de millores que tracten almenys en part de donar resposta a diferents inquietuds i qüestions que ens han vingut plantejant en la visita de hui”.