Menú

Sandra Gómez rep al primer grup de voluntaris: “Són vitamina per a guanyar les eleccions”

La candidata socialista ha mantingut una trobada amb el primer grup de persones voluntàries que formaran part de la campanya de Sandra Gómez per a “aconseguir que el PSPV-PSOE lidere el govern de progrés” i que Sandra Gómez “siga la pròxima alcaldessa de València”. “Són vitamina per a guanyar les pròximes eleccions i ser alcaldessa”, ha asseverat.

Gómez ha agraït a les voluntàries i voluntaris la seua implicació en el projecte perquè ha assegurat li “dona energia per a continuar treballant amb més força encara”. “Són vitamina per a mi perquè són ací perquè han vist com hem treballat aquests anys i com hem canviat la ciutat i ara volen que continuem millorant-la”, ha destacat.

La candidata socialista ha explicat que aquesta és la primera trobada amb els grups de voluntaris i voluntàries que s’han apuntat al projecte del PSPV-PSOE amb els quals Gómez vol comptar de manera activa. “Tots van formar part d’un projecte que il·lusiona, que té força i ganes de continuar millorant València i de representar a les famílies treballadores perquè a la nostra ciutat hi haja un govern de la gent”.

“Això per als socialista és motivació i vitamines i estic molt contenta per haver rebut a aquest primer grup de voluntaris i voluntàries”, ha afirmat i ha va assegurar que amb “les bones sensacions que m’he portat hui tinc cada vegada més clar que guanyarem les pròximes eleccions per a liderar l’Ajuntament de València”.