Menú

Sandra Gómez: “L’augment de les pensions demostra l’aposta del PSOE per les famílies treballadores”

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha posat en valor les polítiques socialistes que han permés que, des de hui mateix, 165.000 pensionistes de la ciutat de València es beneficien d’un increment mitjà de 100 euros al mes en les seues nòmines. “Hui es pot constatar el que suposa que hi haja un govern progressista a Espanya amb el Partit Socialista al capdavant, ja que hui s’aplica per primera vegada la revaloració de les pensions”, ha subratllat Gómez.

La vicealcaldessa ha explicat que l’increment aprovat pel Govern de Pedro Sánchez ascendeix a un 8,5% per a totes les pensions mitjanes i un 15% per a les no contributives, una situació que, ha apuntat, contrasta amb les retallades que va aplicar la dreta. “Aquest augment de les pensions aprovat pels socialistes suposa un canvi substancial amb els governs del Partit Popular, que a penes les actualitzaven un 0,25%”, ha continuat.

“Hui es pot veure en la majoria de les cartilles dels bancs de les nostres persones majors un ingrés superior aproximadament en una mitjana de 100 euros, la qual cosa els ajudarà a superar millor aquests anys de dificultat d’inflació. Amb aquestes mesures es veu l’aposta i el compromís del Partit Socialista a ajudar a les famílies treballadores i, especialment, a les nostres persones majors, que han treballat durant molts anys i es mereixen tindre un període de descans on no perden qualitat de vida i no es vegen abocats, com ocorre en altres països, a compatibilitzar la seua jubilació amb treballs extraordinaris”, ha subratllat.

“Nosaltres volem donar qualitat de vida, volem donar benestar, volem donar cura i volem cuidar de les nostres persones majors i això passa perquè tinguen pensions i jubilacions dignes”, ha finalitzat.