Menú

L’Ajuntament facilita l’obtenció de sòl per a la construcció d’un nou centre de salut en el barri d’Aiora

L’Ajuntament facilitarà l’obtenció d’una parcel·la de 4.000 metres quadrats perquè la Generalitat Valenciana puga construir un nou centre de salut al carrer Serpis, en el barri d’Aiora. Ho ha anunciat hui la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, en destacar que, amb esta gestió, “l’Ajuntament atén una reivindicació veïnal històrica i, així mateix, aposta per la millora i la descentralització de servicis públics, i concretament de la xarxa de recursos d’atenció sanitària”.

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha donat compte del treball desenvolupat des de l’àrea d’Urbanisme en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat i Salut Pública “per a donar resposta a una petició veïnal motivada per la saturació del Centre de Salut de Serradora, amb més de 40.000 pacients adscrits”.

“En este marc, s’ha projectat la construcció d’un nou centre sanitari en la zona, i l’administració autonòmica li ha demanat a l’Ajuntament la gestió de la parcel·la necessària”, ha explicat Sandra Gómez, qui ha anunciat: “Ja tenim part d’eixe sòl, hi ha una altra part que és de la Universitat de València i una altra de privats”.

“Conclosos estos treballs i executat el nou centre, este se sumarà a altres nous recursos sanitaris com el Centre de Salut del barri de Tres Forques, que s’ha posat recentment en funcionament i ja estan utilitzant els veïns i veïnes; el de Malilla, que es troba en construcció; o el Centre d’Especialitats del complex sanitari Ernest Lluch, en Campanar”, ha afegit la vicealcaldessa després de destacar que estos equipaments “són una mostra de l’aposta decidida del govern local per millorar la sanitat pública de qualitat, descentralitzada i en tots els barris”.