Menú

Sandra Gómez: “Nuria Llopis serà la pròxima regidora de Cultura Festiva”

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha revelat aquesta vesprada el nom de la persona que l’acompanyarà en la llista de les pròximes eleccions municipals per a encapçalar l’àrea de Cultura Festiva: Nuria Llopis. L’anunci, realitzat en el transcurs del ‘apropòsit’ realitzat en el teatre Flumen, ha congregat a més de 400 persones de tot el món festiu de la ciutat de València.

“Vull ser alcaldessa d’aquesta ciutat i per a mi és molt important que l’equip que m’acompanye genere credibilitat, confiança i seguretat i que, a més, siga representatiu de la majoria de la ciutat. Per això, la millor proposta que podem fer a la ciutat de València és que la pròxima regidora de Cultura Festiva siga Nuria Llopis”, ha anunciat el cap de cartell dels socialistes a la ciutat de València.

“Nuria és una persona que representa a la festa, que genera confiança i seguretat, que és creïble i és algú a qui tothom respecta i vol, alguna cosa que li dona la capacitat d’unir a la festa. Nosaltres volem obrir una nova etapa en el món de les festes de València i, especialment, en les Falles on impere la paraula unió. No volem tornar al passat. I crec que és el moment d’il·lusionar amb una nova etapa, amb una nova persona i, sincerament, crec que el Partit Socialista té la millor proposta i la millor persona perquè realment la festa senta que a l’Ajuntament de València hi ha una persona que realment els representa”, ha afirmat Gómez després del ‘apropòsit’ en el qual han participat Javi Santes, Jordi Palanca, Ferràn Gadea, Alfredo Ferrando, Javi Valiente i la delegada del Govern, Pilar Bernabé.

Per part seua, Llopis ha mostrat la seua satisfacció per incorporar-se a la candidatura socialista de Sandra Gómez per a treballar amb un objectiu principal: unir a la festa: “Soc d’una família que ve de la festa, de la tradició, de la cultura de València i sempre m’han inculcat que hem de treballar per les festes de la nostra ciutat perquè ens enriqueixen com a persones i ens donen vida. Per això i per la meua experiència en les festes, em fa especial il·lusió poder representar en el Partit Socialista aqueixa Regidoria de Cultura Festiva, una regidoria que em toca molt de prop”, ha manifestat Llopis.

La responsable de Cultura Festiva del Partit Socialista ha avançat que treballarà “per la unió de les festes de la nostra ciutat i per aquells que la fan possible. Crec que l’única manera d’avançar millor en les nostres festes és estar tots units i escoltar a tots els que treballen per les festes. Perquè ells són els que tenen les vertaderes respostes del futur de la nostra festa. I una altra de les coses fonamentals per les quals vull treballar en aquesta candidatura és per la unió dels joves i dels majors, per l’evolució en la nostra festa i per l’adaptació als temps que corren. Tenim el present, però volem el futur de les nostres festes i crec que la clau està a comptar amb els joves que treballen indiscutiblement també per la ciutat”, ha conclòs.

Currículum

Nuria Llopis és periodista. En l’actualitat, reportera en La Sexta. Ha col·laborat en el programa “Gent de Falles” d’Onda Cero des dels 14 anys. Presentadora del programa de televisió “Al Remat” en Llevant Televisió, un espai dedicat exclusivament a les festes de la nostra ciutat. Presentadora també de l’espai de festes i tradicions en la 97.7. Presentadora d’esdeveniments, alguns tal importants com La preselecció de la Cort d’Honor a la Fonteta de San Lluis. També ha treballat com a reportera en les cadenes locals i regionals com 7teleValencia, À Punt i Telemadrid.

Festera de naixement. Ha participat en els miracles de Sant Vicent de l’Altar del Carmen, el barri en el qual va nàixer. Altar del qual també ha sigut *clavariesa al costat de la seua germana bessona.

Component de la comissió de Na Jordana, falla en la qual la seua família ha estat molt vinculada amb la presidència del seu avi, Pedro Borrego, i el seu oncle, Pere Borrego. Ha sigut fallera major infantil de la seua falla i un any després, en 2006 Fallera Major Infantil de València. En 2018 va repetir la representació de la seua comissió ja com a fallera major.